Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της 22χρονης

11:33 24/9/2021 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο, η οποία με την εξαφάνισή της έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως την Αμερική. Μετά την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στην περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ Τέτον, το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της για «χρήση μη εξουσιοδοτημένων συσκευών» μετά το θάνατό της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη, 23/9, από το αμερικανικό δικαστήριο του Γουαιόμινγκ, ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν

Λόντρι, χρησιμοποίησε τη χρεωστική κάρτα και τον αριθμό PIN για λογαριασμούς που δεν του ανήκαν μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου και απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα.

«Ενώ αυτό το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον Λόντρι, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της 22χρονης κοπέλας», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας αρμόδιος Μάικλ Σνάιντερ.

Ο Λόντρι παραμένει αγνοούμενος και η οικογένειά του λέει ότι τον είδε τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι αρχές τον αναζητούν σε ένα φυσικό καταφύγιο της Φλόριντα.

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το χρονικό

Το FBI ανακοίνωσε ότι η σορός της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε την Κυριακή, 19/9, από αστυνομικούς που ερευνούσαν το Σαββατοκύριακο χώρους κατασκήνωσης στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου Grand Teton. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, όπως δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI Τσαρλς Τζόουνς, ενώ δεν αποκαλύφθηκαν ούτε λεπτομέρειες για το πού και πώς βρέθηκε το πτώμα.

Το ζευγάρι έφυγε τον Ιούλιο για ένα road trip προκειμένου να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα στη Δυτική Αμερική. Ωστόσο, την 1η Σεπτεμβρίου ο Λόντρι επέστρεψε σπίτι μόνος του, ενώ πλέον τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί. Η αστυνομία τον θεωρεί και αυτόν αγνοούμενο αλλά ο εκπρόσωπος της οικογένειας κατηγορεί τον 23χρονο πως κρύβεται και δεν αγνοείται. «Η μόνη που αγνοείται είναι η Γκάμπι» είχε δηλώσει.

Instagram / Gabby Petito

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Ford Transit ξεκίνησε τον Ιούλιο από το Λονγκ Άιλαντ. Σκόπευσαν να φτάσουν στο Όρεγκον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, όπως ενημέρωναν με συχνές αναρτήσεις τους στα social media. Αλλά η Πετίτο εξαφανίστηκε με τόσο μυστήριο τρόπο που πολλοί παρομοιάζουν την υπόθεσή της με το best seller μυθιστόρημα και κινηματογραφική ταινία «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε».

Δύο εβδομάδες πριν εξαφανιστεί η Πετίτο, στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στην πόλη Μόαμπ της νότιας Γιούτα είχε λάβει κλήση για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι.

Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα από κάμερες που έδειχναν την Πετίτο να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της κατάσταση στους αστυνομικούς, καταθέτοντας ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά. Οι αξιωματικοί της συνέστησαν να διανυκτερεύσουν χωριστά. Καταγγελία δεν κατατέθηκε και άγνωστο παραμένει τι συνέβη στη συνέχεια.

Οι αρχές στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της, ενώ αργότερα ανακοίνωσαν ότι διερευνούσαν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της 22χρονης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο, FBI, 22χρονης,ypothesi gkabi petito, FBI, 22chronis