Ιδέα για brunch: French toast με γέμιση τιραμισού και σιρόπι σφενδάμου για να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

15:02 22/11/2022 - Πηγή: iPop

Όσα λατρεύεις σε ένα κλασικό τιραμισού τα χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε αυτή την υπέροχη συνταγή για french toast! Είναι το ιδανικό πιάτο για brunch, καθώς η μεταξένια γέμιση σε συνδυασμό με το εμποτισμένο σε εσπρέσο μπριός θα απογειώσει όλα όσα είχες στο μυαλό σου για τα γαλλικά τοστ μέχρι τώρα! Δοκίμασέ το!

French Toast σε κούπα γίνεται; Γίνεται!

French toast τιραμισού: Τα υλικά που θα χρειαστείς 110 γρ. τυρί μασκαρπόνε55 γρ. τυρί κρέμα1/4 φλιτζάνι
άχνη ζάχαρη1 καρβέλι μπριός, κομμένο σε φέτες4 μεγάλα αυγά1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1/4 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη2 κουτ. στιγμιαίος εσπρέσο1 κουτ. εκχύλισμα βανίλιας2 κ.σ. (ή περισσότερο) ανάλατο βούτυροΣκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη και σιρόπι σφενδάμου, για το σερβίρισμα

Το πιο εύκολο tiramisu που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μεσαίο μπολ, χρησιμοποιώντας μια πλαστική σπάτουλα, ανακατεύουμε το μασκαρπόνε, το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μεσαίο και στρογγυλό άκρο.Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, κόβουμε μια σχισμή στον πάτο κάθε φέτας ψωμιού και γεμίζουμε με το μείγμα μασκαρπόνε.Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη, τον εσπρέσο και τη βανίλια. Βουτάμε το γεμιστό ψωμί στο μείγμα των αυγών και το αφήνουμε να μουλιάσει περίπου 10 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο μέχρι να αφρίσει. Δουλεύοντας σε παρτίδες, τηγανίζουμε το ψωμί, γυρίζοντας μία φορά, μέχρι να ροδίσει, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά. Επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες φέτες, ρυθμίζοντας τη φωτιά και προσθέτοντας περισσότερο βούτυρο. Τοποθετούμε τα french toast σε μια πιατέλα. Πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο και σερβίρουμε μαζί με σιρόπι σφενδάμου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ιδέα για brunch: French toast με γέμιση τιραμισού και σιρόπι σφενδάμου για να γλείφεις τα δάχτυλά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιδέα, French,idea, French