Η Βάνια πήγε στον Αρναούτογλου κι έφερε τα πάνω-κάτω | Video

09:45 21/2/2020 - Πηγή: iPop

Τι κάνει η Βάνια στον Αρναούτογλου; Η αγαπημένη Βάνια απ’ το Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε στο The 2night Show, όπου και παραχώρησε συνέντευξη. Μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. 

Η Βάνια στον Αρναούτογλου έφερε τα πάνω-κάτω. Και τον χορό της τον έριξε, και τα ραντεβού της βγήκε και με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε στο τηλέφωνο.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη περσόνα που είναι μια κατηγορία… από μόνη της, το επίθετό της είναι Τουνίκου. Βάνια Τουνίκου. Του Νίκου Μουτσινά;

Όπως είπε

δεν της αρέσει να μιλάει πολύ για τον εαυτό της, της αρέσει να μαγειρεύουν κι εκείνη να τρώει, φοράει τα ρούχα όλων των Ελλήνων σχεδιαστών μαζί.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς ξεκίνησε η συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά που σύμφωνα με την Βάνια όταν την είδε έπαθε πλάκα μαζί της και την πήρε!

Και στη συνέχεια, αφού η Βάνια αποκάλυψε πως έχει κάνει μαθήματα στο τραγούδι, τραγούδησαν μαζί με τον Γρηγόρη του “Θέλεις να πεθάνω” και το “Ρίκοκο ρίκοκο”.

Δηλώνει influencer κι επειδή της στέλνουν πολλά μηνύματα, όπως λέει και η ίδια δεν προλαβαίνει να απαντήσει!

Και φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άντεξε… και πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

“Γιατί πας σε άλλα πλατό;”, ρώτησε ο Νίκος τη Βάνια, η οποία με τη σειρά της του είπε πως της αρέσει και περνάει πολύ ωραία. Ο Νίκος όπως είπε είδε τη Βάνια πριν κάποια χρόνια σε ένα θεατρικό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Άπαξ και τη γνωρίσεις, δεν έχεις άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς για τη Βάνια.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει οντισιόν με τέσσερις ωραίους άνδρες για να διαλέξει, κάνοντας τους ερωτήσεις και έχοντας δύο λεπτά με τον καθένα.

Όταν τελείωσε η τηλεφωνική συνομιλία με τον Νίκο, μίλησαν για τα ερωτικά της και τα γούστα της στους άνδρες, ενώ στη συνέχεια ο Γρηγόρης ξαναπήρε τον Νίκο και τον ρώτησε τη συμβουλή του για τους τέσσερις άνδρες που είχε φέρει στη Βάνια…

Ήταν μια συνέντευξη διαφορετική από τις υπόλοιπες που μας χάρισε άφθονο γέλιο κι αγαπήσαμε τη Βάνια λίγο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι φορές που ο Μουτσινάς παρίστανε τον influencer και κλάψαμε!

Το άρθρο Η Βάνια πήγε στον Αρναούτογλου κι έφερε τα πάνω-κάτω | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα