Αυτός είναι ο λόγος που ο Channing Tatum απενεργοποιεί το Instagram!

20:11 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Αν θέλεις να ψάξεις τον Channing Tatum στο Instagram για να χαζέψεις τις φωτογραφίες του… τότε δεν θα τον βρεις! Γιατί; Ο ίδιος εξήγησε την απόφασή του να γυρίσει την πλάτη στα social media

Ο Channing Tatum στο Instagram διατηρούσε το προσωπικό του προφίλ όπως οι περισσότεροι celebrities, ωστόσο αποφάσισε τελικά να απέχει από

αυτό και γενικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μάλιστα μας εξήγησε και τον λόγο που μπορεί να σε εμπνεύσει κι εσένα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Hollywood είπε ότι κάνει ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά μέσα για να πάρει έμπνευση και να δημιουργήσει ξανά. Κι έτσι, ανακοίνωσε στους 17,4 εκ. followers του ότι χρειάζεται χρόνο μακριά από τον online κόσμο για να ανανεώσει τη δημιουργικότητά του.

Ο 39χρονος «Magic Mike» δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ μια σαφή άποψη για το για το γιατί βρισκόταν στα social media.

Ο Tatum, ο οποίος είναι σε σχέση με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J, είπε πως «πιθανότατα» κάποια στιγμή θα επιστρέψει αλλά δεν είπε το πότε ξοδεύει να το κάνει αυτό.

«Αποχωρώ και θα βρίσκομαι στον πραγματικό κόσμο για λίγο καιρό παρά στο τηλέφωνό μου. Πιθανότατα θα επανέλθω κάποια στιγμή. Αλλά θα το κάνω εάν έχω κάποιον λόγο ή μία συγκεκριμένη άποψη για να είμαι εδώ και για το τι δημοσιοποιώ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε πως θα βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο και θα απέχει για λίγο από το τηλέφωνό του.

«Σας αγαπώ. Τα λέμε μετά από λίγο»… αλλά αυτό το «λίγο» παραμένει αδιευκρίνιστο!

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Channing Tatum πρόσφατα δήλωσε ότι υποπτεύεται πως ένα app στο κινητό του «άκουγε» και κατέγραφε τις συνεδρίες που είχε με τον ψυχολόγο του και αναρωτήθηκε για το πώς αυτό το app ήξερε τι ακριβώς είχε πει στον ψυχολόγο του.

«Ναι κάνω συνεδρίες και όλοι έπρεπε να κάνουμε συνεδρίες», είχε πει χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως μετά τη συνεδρία του, το «Pattern» app του έστειλε ειδοποίηση με τα ακριβή λόγια που είχε πει στον ψυχολόγο του.

Ίσως και αυτό επηρέασε την απόφασή του!

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που ο Channing Tatum απενεργοποιεί το Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, Channing Tatum, Instagram,aftos, Channing Tatum, Instagram