Η σχέση που θ’ αλλάξει τη ζωή σου σύμφωνα με τους ειδικούς

20:45 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Εάν, όπως και ο υπόλοιπος ενήλικος πληθυσμός στην Ελλάδας, ξοδεύεις κι εσύ τις περισσότερες ώρες σου την εβδομάδα στο γραφείο, τότε ξέρουμε τη σχέση που χρειάζεσαι για να γίνει η ζωή σου καλύτερη! Μια σχέση στη δουλειά είναι αυτό που πρέπει να κάνεις!

Τι ακριβώς εννοούμε; Πάντως σίγουρα δεν εννοούμε να επιδιώξεις να κάνεις ερωτική σχέση με κάποιον συνάδελφό σου! Αυτό που εννοούμε είναι ν’ αποκτήσεις «work husband» όπως το λένε στην Αμερική, με το οποίο περιγράφουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση στη δουλειά που δεν είναι καθόλου

ερωτική!

Πάνω απ’ το 50% των γυναικών που ερωτήθηκαν από το Simply Hired δήλωσαν ότι είχαν έναν συνάδελφο που είναι τόσο κοντά και τον έχουν στην καρδιά τους ώστε να τον χαρακτηρίσουν «work husband».

Τι ακριβώς είναι αυτή η ιδιαίτερη σχέση στη δουλειά;

Αλλά τι ακριβώς είναι ο work husband και πώς μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους επαγγελματικούς -αλλά και προσωπικούς σου- στόχους;

Όπως αναφέρουν οι ψυχολόγοι, ο σύζυγος της δουλειάς είναι απλά ένας άνθρωπος -συνήθως του αντίθετου φύλου- τον οποίο εμπιστεύεσαι 100%, έχεις στενή σχέση μαζί του, αλλά όχι ερωτική, και ξέρεις ότι θα είναι εκεί να καλύψει τα χνώτα σου όποτε χρειαστεί!

Αλλά παρά τις ώρες που περνάτε μαζί στη δουλειά, ίσως και σε κάποιους καφέδες και φαγητά, δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό συναίσθημα μεταξύ σας και κανένας σεξουαλικός υπαινιγμός!

Τι ρόλο παίζει ο work husband;

Συνήθως, ο work husband είναι κάποιος που μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα, απ’ το πώς αισθάνθηκες για την παρουσίαση που έκανες στο αφεντικό σου την περασμένη Τετάρτη μέχρι και στιγμές απ’ τη ζωή σου εκτός δουλειάς.

Αν έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι πως ο σύζυγος της δουλειάς μοιάζει πολύ με τον αληθινό σύζυγο, δεν κάνεις λάθος! Όπως κάνει ένας πραγματικός σύντροφος, έτσι κι ο σύντροφος στη δουλειά σε στηρίζει και σε βοηθάει με τη δουλειά, αλλά επίσης σε προκαλεί όταν χρειάζεσαι κάποιον να σου κάνει challenge και σου βάζει τις φωνές όταν πρέπει!

Όλα αυτά όχι μόνο για να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερη στη δουλειά σου, αλλά γενικά στη ζωή σου!

Η έρευνα του Simply Hired υποστηρίζει πως είναι πολύ θετικό να έχεις μια τέτοια σχέση στη δουλειά, καθώς σε βοηθάει να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τη δουλειά.

Επιπλέον, σε αντίθεση με έναν ερωτικό σύντροφο, ο σύντροφος στη δουλειά, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι δυσκολίες αντιμετωπίζεις στη δουλειά και μπορεί να σου προτείνει λύσεις για τα προβλήματά σου στο εργασιακό περιβάλλον. Έτσι, ανησυχείς λιγότερο για τη δουλειά τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας σου, όπου μπορείς να περάσεις χαλαρό χρόνο με τον σύντροφό σου!

Φυσικά, ο work husband σου δεν θα πρέπει να φτάσει σε σημείο να σε αποσπάει απ’ τη δουλειά ούτε να δημιουργεί προβλήματα στην σχέση σου!

Τι γίνεται εάν ο σύντροφός σου ζηλεύει;

Θα είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον σύντροφό σου για τη σχέση σου με τον σύζυγο της δουλειάς σου και φυσικά δεν χρειάζεται να τον αποκαλείς «σύζυγο» μπροστά του! Αν του εξηγήσεις τη σχέση σας και δεν δίνεις δικαιώματα να ζηλεύει, είμαστε σίγουρες ότι δεν θα έχεις πρόβλημα!

Επίσης, θα μπορούσες να κανονίσεις να γνωριστούν οι δύο… σύντροφοι της ζωής σου, ώστε να εξαλείψεις κάθε ανησυχία του καλού σου!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Η σχέση που θ’ αλλάξει τη ζωή σου σύμφωνα με τους ειδικούς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η σχέση που θ’ αλλάξει τη ζωή σου σύμφωνα με τους ειδικούς,