Η συγκινητική ανάρτηση της Nicki Minaj για το θάνατο του πατέρα της

17:46 15/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Nicki Minaj πριν από τρεις μήνες, στα μέσα Φεβρουαρίου του 2021, έχασε τον πατέρα της σε ένα τροχαίο όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τον 64χρονο Robert Maraj. Τρεις μήνες μετά η συγκινητική ανάρτηση της Nicki Minaj για το θάνατο του πατέρα της ραγίζει καρδιές.

Η ανάρτηση της Nicki Minaj για το θάνατο του πατέρα της

Το δυστύχημα το οποίο

στέρησε από τη γνωστή τραγουδίστρια τον πατέρα της έλαβε χώρα στο Long Island της Νέας Υόρκης. Ο Robert Maraj μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου του εγγονιού. Η θλιβερή ιστορία δεν σταματά εκεί αφού ο οδηγός τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο και συνέχισε την πορεία του μετά το ατύχημα. 

Η Nicki Minaj δεν έχει αναφερθεί δημοσίως για το τραγικό συμβάν όμως έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της ιστότοπο nickiminajofficial.com, η οποία ραγίζει καρδιές. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για τον θάνατο του πατέρα μου ακόμα. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο καταστροφική απώλεια της ζωής μου. Βρίσκω τον εαυτό μου να τον καλεί όλη την ώρα. Περισσότερο τώρα που έχει φύγει. Η ζωή είναι αστεία με αυτόν τον τρόπο. Μακάρι η ψυχή του να ξεκουράζεται στον παράδεισο. Ήταν πολύ αγαπητός και θα λείψει πολύ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η συγκινητική ανάρτηση της Nicki Minaj για το θάνατο του πατέρα της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα