Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για τα γενέθλιά του

12:22 15/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και αυτή είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα για εκείνον. Τα 47 του χρόνια κλείνει ο Υπουργός Υγείας και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του σκοπεύουν να κάνουν αυτή τη μέρα κάτι ιδιαίτερο. Η πρώτη ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια του είναι γεγονός και φυσικά έγινε από τη σύντροφό του Τζένη Μπαλατσινού.

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια – Η πρώτη ανάρτηση

Με μία φωτογραφία του Βασίλη Κικίλιας επέλεξε η Τζένη Μπαλατσινού να εκφράσει την ευτυχία και την αγάπη της για τον σύντροφό της, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και κλείνει

τα 47 του χρόνια. Με ένα πολύ καλοκαιρινό φόντο και την πιο λακωνική λεζάντα, καθώς ο έρωτας και η αγάπη δε χρειάζονται πολλά περισσότερα, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να ευχηθεί στο Βασίλη Κικίλιας. Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε «Χρόνια πολλά» με το hashtag #myman και μια καρδούλα.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η ανάρτηση πλημμύρισε από το πρώτο κιόλας λεπτό από likes και σχόλια με ευχές για τα γενέθλια του Υπουργού Υγείας. Θυμίζουμε πως το γνωστό ζευγάρι πριν λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο τους παιδί και φέτος το καλοκαίρι θα είναι το πρώτο που θα περάσουν με το νέο μέλος της οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για τα γενέθλιά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Κικίλιας,vasilis kikilias