Δεν νιώθεις πια ελκυστική; Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την ελκυστικότητά σου

17:37 15/5/2021 - Πηγή: iPop

Η ομορφιά του κάθε ανθρώπου έρχεται από μέσα του. Αυτό ξέρω και αυτό έλεγα πάντα. Τείνω να πιστεύω ότι όσο πιο όμορφα νιώθεις μέσα σου τόσο πιο ανοιχτή είσαι. Το να νιώθεις ελκυστική όμως συχνά δεν συγχέεται με το να νιώθεις όμορφη. Για να νιώσεις ελκυστική χρειάζεται να εκτιμάς την εμφάνισή σου! Αν είσαι και εσύ από τις κοπέλες που το έχουν ξεχάσει, μην ανησυχείς! Απλά ακολούθα τις παρακάτω συμβουλές.

Πώς να νιώσεις ελκυστική και πάλιΔοκίμασε να σε δεις μέσα από τα μάτια των άλλων

Συχνά το να σου πει κάποιος ότι είσαι όμορφη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο αμήχανα από ότι όμορφα.

Ωστόσο νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις το λάθος που υπάρχει σε αυτή τη συνθήκη. Ένα κομπλιμέντο ποτέ δε χαρίζεται χωρίς να σημαίνει κάτι. Το ότι είσαι όμορφη είναι γεγονός ακόμα και αν υπάρχει κάτι που δε σ’ αρέσει πάνω σου, αυτό δεν είναι κάτι που αφαιρεί από την ομορφιά σου. Εκτίμησε τα θετικά σου στοιχεία και αγάπα τις ατέλειές σου γιατί είναι όλες δικές σου και είναι μοναδικές όπως είσαι και εσύ!

Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους

Το να βάζεις τον εαυτό σου συχνά σε μία θέση σύγκρισης με άλλες κοπέλες ή άλλους ανθρώπους δεν έχει καμία αξία. Είναι διαφορετικό να θαυμάζεις κάποιον και να θες να του μοιάσεις από το να κατακρεουργείς τον εαυτό σου ψυχολογικά γιατί δεν είσαι και εσύ έτσι. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να είσαι έτσι και αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι μπορεί να γίνεις και πολύ καλύτερη! Όλα είναι στο μυαλό σου, επεξεργάσου τα, αποδέξου τα και αγκάλιασε τα με την ίδια τρυφερότητα που το κάνουν και οι άλλοι σε σένα.

Δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου

Δεν σε κρίνω, στο γράφω με όλη τη στοργή που προσπαθώ να σου περάσω μέσα από αυτό το άρθρο. Δεν έχουν να κάνουν όλα με εσένα, και σίγουρα αν αποφασίσεις να το δεις κι εσύ έτσι θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε απασχολούν πολλά από αυτά που σε απασχολούν σε καθημερινή βάση. Με το να εστιάζεις συνέχεια στον εαυτό σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι πιο επικριτική ενώ δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Sabrina May/Unsplash Άφησε τον εαυτό σου να νιώθει όμορφα

Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα; Τι είναι αυτό που μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου; Αν είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο και λίγη προσωπική φροντίδα τότε μη τα παραμελείς. Βρες χρόνο για να σε φροντίζεις καθημερινά. Το έχεις περισσότερη ανάγκη από όσο φαντάζεσαι. Αγάπα τον εαυτό σου και εμπιστεύσου τον. Είναι τόσα τα θετικά σου στοιχεία και παρ’ όλα αυτά εσύ επιμένεις στα αρνητικά. Άλλαξε το αυτό! Σήμερα! Μπορείς…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν νιώθεις πια ελκυστική; Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την ελκυστικότητά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα