Ανακοινώθηκαν η ημερομηνία και το κανάλι που θα μεταδοθεί το Friends The Reunion στην Ελλάδα

19:42 28/5/2021 - Πηγή: iPop

Ομολογουμένως όλοι οι fans της πασίγνωστης σειράς The Friends αναμέναμε καιρό «reunion» των έξι. Αυτό έγινε πραγματικότητα, ωστόσο όπως γνωρίζουμε όλοι δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα. Σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου έγινε γνωστό το πότε, αλλά και σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το Friends The Reunion.

Όπως

αναμενόταν, το κανάλι που αγόρασε τα δικαιώματα για την μετάδοση του Friends The Reunion στην Ελλάδα, δεν είναι άλλο από το Star Channel. Το συγκεκριμένο κανάλι, ανά έτη, μεταδίδει τη σειρά «Φιλαράκια» ανταγωνίζομενο σθεναρά το κανάλι του Ant1 που με ίδιο ζήλο δείχνει σε επανάληψη τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Άρα, ήταν ηλίου φαεινότερον το γεγονός της αγοράς των δικαιωμάτων του «reunion» από το κανάλι του Star.

Ποια είναι η ημερομηνία που θα μεταδοθεί το Friends The Reunion;

Μαζί με το κανάλι που θα μεταδoθεί το Friends The Reunion, έγινε γνωστή και η ημερομηνία που θα προβληθεί στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, στις 2 Ιουνίου και ημέρα Τετάρτη, στις 23.15, μετά το επεισόδιο του MasterChef, θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το επεισόδιο της σειράς που προκάλεσε μεγάλο ντελίριο, όταν γνωστοποιήθηκε το remake της από τους ίδιους ηθοποιούς.

Διάβασε το μυστικό που έκρυβαν Aniston και Schwimmer

Τέλος να πούμε, για όποιον/α δεν έχει δει το εν λόγω επεισόδιο, πως πολλές λεπτομέρειες για το επεισόδιο έχουν γίνει γνωστές μέσα από τις διηγήσεις των πρωταγωνιστών, μετά την προβολή του στην Αμερική.

Η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Τζόι, ο Τσάντλερ και ο Ρος έκατσαν ξανά στον άνετο καναπέ του Central Park, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς αλλά και πολλούς special καλεσμένους!

Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga (που τραγούδησε με τη Φοίβη το Smelly Cat), Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, ήταν εκεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανακοινώθηκαν η ημερομηνία και το κανάλι που θα μεταδοθεί το Friends The Reunion στην Ελλάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα