Η Πόπη Τσαπανίδου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως φιλική συζήτηση

10:56 11/7/2020 - Πηγή: iPop

Μια διαφορετική, ενδιαφέρουσα, αστεία, συγκινητική και φιλική συζήτηση έκανε η Πόπη Τσαπανίδου με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο το βράδυ της Παρασκευής. Γύρισε τον χρόνο πίσω, αφηγήθηκε συγκινητικές και αστείες ιστορίες, μίλησε για τις κόρες της και εξήγησε το project του WellGreece.

Η συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν από εκείνες τις συνεντεύξεις που δεν θέλεις να τελειώσουν. Που η συζήτηση

κυλάει χωρίς προσπάθεια, με φιλική διάθεση, όμορφες στιγμές, χαμόγελα και ιστορίες που θες να ακούσεις!

Τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα της Πόπης και του Θοδωρή

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Θοδωρής Βαμβακάρης και η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψαν το τι τους ενώνει και θυμήθηκαν τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα σχεδόν 20 χρόνια πριν.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν 21 χρόνια στην εκπομπή “Τι νέα σήμερα” στο Mega, στην πρωινή ζώνη, με την εκπομπή να είναι απέναντι απ’ τον Γιώργο Παπαδάκη.

Θυμήθηκαν σκηνικά από εκείνη την εποχή, ενώ είδαμε και πλάνα απ’ τις τότε τηλεοπτικές τους στιγμές!

Πώς λες “φεύγω”;

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος ρώτησαν την Πόπη Τσαπανίδου πώς μετά από τόσα χρόνια σπουδαίας καριέρας, αποφάσισε μια μέρα να πει “αντίο” στην τηλεόραση.

«Κοίταξε, θέλει προετοιμασία ζωής για να φύγεις και να πεις γεια», είπε η Πόπη και συνέχισε εξηγώντας:

Είναι μέσα στο DNA μου η τηλεόραση, την έμαθα στην πορεία και την αγάπησα. Ξεκίνησα λίγο τυχαία να κάνω τηλεόραση… Όταν ξεκίνησα, πήγα γιατί χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Ζούσα μέσα σ’ αυτό το κύκλωμα έχοντας ως πυξίδα να μεγαλώσω τα παιδιά μου και μόλις μεγάλωσαν είπα ότι αυτό το πράγμα, που με βαραίνει κιόλας, δεν θα ήθελα να το κάνω άλλο

Θυμήσου το “κόκκινο κουμπί” που ειχε πατήσει η Πόπη, κλείνοντας τον κύκλο συνεργασίας της με το Star το 2018 

Η Πόπη, αναφερόμενη στο εάν έχει δεχθεί προτάσεις μετά την αποχώρησή της απ’ την τηλεόραση, είπε πως της έχουν κάνει διάφορες προτάσεις, μια εκ των οποίων ήταν πραγματικά ωραία, αλλά πολύ ακριβή παραγωγή, έτσι δεν έγινε.

Αισθάνομαι πραγματικά χαρά μέσα μου, σαν προσωπική δικαίωση, γιατί πραγματικά όταν έφυγα μου τηλεφωνούσαν, μου ζητούσαν να επιστρέψω, και αυτό μ’ έκανε να αισθανθώ χαρά

Πόπη Τσαπανίδου: “Eίναι μια ωραία, γεμάτη ζωή”

Μιλώντας για την ζωή της όταν ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση σε πολύ μικρή ηλικία, είπε πως ήταν 20+ χρονών όταν άρχισε να δουλεύει κανονικά στην τηλεόραση και παραδέχθηκε ότι είχε πει στον εαυτό της ότι θα τα καταφέρει:

Εγώ όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση ήμουν 18 χρονών, όταν όμως ξεκίνησα να δουλεύω κανονικά στην τηλεόραση ήμουν 20+, χήρα χωρίς λεφτά και με τρία παιδιά. Όταν ξεπέρασα το σοκ, είπε στον εαυτό μου ότι «θα γίνεις γνωστή, θα σε ξέρουν στην Ελλάδα, θα σε αγαπάνε, θα σε σέβονται και θα κάνεις όνομα». Το είπα και νομίζω τα κατάφερα

Η Πόπη χαρακτήρισε τη ζωή της ως ωραία και γεμάτη, ενώ πρόσθεσε πως υποστηρίζει τις ζωές που έχουν δυσκολίες μέσα τους, γιατί εκείνες που είναι εύκολες, δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς.

Αναφερόμενη στις αξίες που έχει και με βάση τις οποίες έχει μεγαλώσει τις τρεις κόρες της, είπε:

Έχω πει στα παιδιά μου πως ό,τι σας κάνει να προκόβετε είναι ό,τι βάζετε στο μυαλό σας σαν γνώση και στην καρδιά σας σαν ανθρωπιά. Να έχετε ειδικότητες, να μάθετε ξενές γλώσσες, να αποκτήσετε γνώση ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να ξανασταθείτε στα πόδια σας, να μην πάθετε πανικό, να πάτε παρακάτω

Οι στιγμές με τις κόρες της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος ρώτησαν την Πόπη σχετικά με την προσωπική της ιστορία ενώ είδαμε κι ένα γλυκό video με τις τρεις της κόρες ως παιδιά να μιλούν για τη μητέρα τους στο παρελθόν.

Η Πόπη εξιστόρησε ένα αστείο περιστατικό απ’ το παρελθόν, ενώ μιλούσε για το πώς τα παιδιά της μεγάλωσαν χωρίς πατέρα:

Τα παιδιά γεννήθηκαν χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους, άρα δεν ήξεραν τι είναι ο μπαμπάς. Πηγαίνει λοιπόν η μεγάλη μου κόρη σχολείο και εγώ πάντα έβλεπα ποιο είναι το επόμενο μάθημα που έχει. Βλέπω λοιπόν ότι έρχεται το μάθημα για την οικογένεια. Είχε μια φωτογραφία με τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά, τον παππού και μια γάτα. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με την Εύα. Και την ρωτάω “έτσι είναι και η δικιά μας οικογένεια;”. Μου απαντάει “όχι η δικιά μας δεν είναι σαν κι αυτήν”. Λέω από μέσα μου “ωραία, έχω δουλέψει καλά”. Την ρωτάω, λοιπόν, “τι λείπει;” και μου λέει “εμείς μαμά δεν έχουμε γάτα”. Γέλασα. Μέσα στις μεγαλύτερες καταστροφές πάντα γελάς. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι έντονα όταν είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”

Όταν η Πόπη Τσαπανίδου κλήθηκε να σχολιάσει το εάν την ένοιαζε ποτέ τι θα πει ο κόσμος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους:

Το τι θα πει ο κόσμος είναι κάτι που είναι τεράστια παγίδα, ο κόσμος θα πει πάντα κάτι, ό,τι και να κάνετε. Ακόμα και να είστε η Παναγία προσωποιημένη, ο κόσμος θα πει λίγη καλή κουβέντα. Ο κόσμος είμαστε εμείς, από εμάς ξεκινάει ο κόσμος! Τι σε νοιάζει; Είναι δικά σου η ζωή, αρκεί να μην θίγεις τον άλλον

Το WellGreece έρχεται!

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι άλλος απ’ το WellGreece.

Το WellGreece ήταν να γίνει τον Μάιο, όμως, δυστυχώς δεν έγινε λόγω του κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει; Όχι φυσικά, διάβασε τι έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες!

Τα σχέδιά μας είναι τώρα να το κάνουμε online, δηλαδή από Οκτώβρη να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα κανάλι με προγράμματα, ωριαία live, πάνω σε όλων των ειδών τις γυμναστικές, γιατί αν δεν κινείσαι δεν δουλεύει σωστά ο οργανισμός σου, αρχίζεις και μαραζώνεις. Θα έχουμε πολλά workshops για ψυχολογική υποστήριξη, μαγειρικές, σωστή διατροφή, business & life coaching. Eλπίζω να πάνε όλα καλά και να το βγάλουμε τον Οκτώβρη στον αέρα

Και εννοείται πως η Πόπη Τσαπανίδου επανέλαβε για ακόμα μια φορά την φράση που την εκφράζει: «Το καλό θα νικήσει. Μπορεί να φαίνεται ότι νικάει το κακό, αλλά το καλό είναι αυτό που θα υπερισχύσει».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου και αυτό:

Η Πόπη κάθισε στην καρέκλα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα!

Το άρθρο Η Πόπη Τσαπανίδου σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως φιλική συζήτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα