Πώς μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα το iOS 14!

18:21 10/7/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο λογισμικό της Apple έχει ανακοινωθεί κι επίσημα, ενώ ξέρουμε και ποιες συσκευές θα είναι συμβατές μαζί του. Πριν το αποκτήσουν, όμως, όλοι, μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα το iOS 14 beta!

Η πρώτη έκδοση του iOS 14 beta είναι διαθέσιμη και ναι, αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε διαβάζει αυτό το άρθρο, και η συσκευή του είναι συμβατή με το νέο λογισμικό, μπορεί

να κατεβάσει μια πρώιμη, μη ολοκληρωμένη εκδοχή ενός απ’ τα μεγαλύτερα update του iOS κα να δοκιμάσει τα νέα του χαρακτηριστικά!

Πριν κάνεις οτιδήποτε στο κινητό σου, φρόντισε να έχεις ένα backup γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά!

Για να κατεβάσεις το iOS 14 δεν έχεις παρά να πας στο Safari του iPhone σου και να μπεις στο Apple beta webpage. Από εκεί θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να εγκαταστήσεις το λογισμικό στη συσκευή σου.

Πριν σου πούμε αναλυτικά τα βήματα, δες εάν η συσκευή σου είναι συμβατή:iPhone SE (2020)iPhone 11iPhone 11 ProiPhone 11 Pro MaxiPhone XSiPhone XS MaxiPhone XRiPhone XiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone SE (2016)iPhone 6siPhone 6s PlusΠώς εγκαθιστάς το iOS 14 beta;

Αφού μπεις στο Apple beta webpage απ’ την συσκευή σου, η Apple σου δίνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να κάνεις εύκολα την εγκατάσταση.

Σκρόλαρε προς τα κάτω μέχρι να δεις το κουμπί “Get Started” και στην επόμενη σελίδα σκρόλαρε επίσης προς τα κάτω για να βρεις το link ώστε να κάνεις enroll τη συσκευή σου στο beta πρόγραμμα της Apple.

Από εκεί, θα μεταφερθείς σε μια σελίδα, που θα σου λέει να κάνεις backup.

Θα βρεις επίσης ένα κουμπί για να κατεβάσεις ένα “configuration profile”, όπως ονομάζεται. Πάτησέ το και περίμενε να τελειώσει το download.

Στη συνέχεια, πήγαινε στα Settings του κινητού σου και κλίκαρε το “Profile Downloaded”.

Το τελευταίο βήμα είναι και το πιο εύκολο. Πήγαινε απλά πίσω στα Settings, κλίκαρε το General και πήγαινε στο Software Update. Αν έχεις κάνει σωστά τα παραπάνω βήματα, θα μπορείς να κάνεις update στο iOS 14 beta!

Απόλαυσε το νέο λογισμικό, όμως, να είσαι προετοιμασμένος για bugs γιατί φυσικά δεν είναι η ολοκληρωμένη και τελική έκδοση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αλλάζει όλο το iPhone με το iOS 14! Όσα ανακοινώθηκαν

Photo: Pexels

Το άρθρο Πώς μπορείς να δοκιμάσεις από τώρα το iOS 14! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα