Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/7/2020)

10:50 11/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (11/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/7/2020), όλα σας λένε να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια

σας. Να επανεκκινήσετε τη ζωή σας. Να της δώσετε την ώθηση να πάει στην κατεύθυνση που θέλετε εσείς, χωρίς να χρειάζεστε τις παρεμβάσεις των άλλων. Προσηλωθείτε στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Πιστέψτε ότι όλα τώρα είναι δυνατά να δρομολογηθούν. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα δε θα σας λείπει. Η μοναδική προσοχή που χρειάζεται να δείξετε, είναι ότι λόγο του παρορμητισμού σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα βιαστικά.

Ταύρος

Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι υποτονική, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι άσχημη. Θα έχετε την ανάγκη να μη ζορίσετε τα πράγματα, να μην ανοίξετε δουλειές, να έχετε ένα πιο χαλαρό προγραμματισμό. Οι προηγούμενες ημέρες, είχαν έντονους ρυθμούς με αποτέλεσμα να θέλετε σήμερα να ξεκουραστείτε περισσότερο, ίσως και να μείνετε στο σπίτι. Επικοινωνήστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μιλήστε στο τηλέφωνο, περιορίστε ότι σας προκαλεί εσωτερικές εντάσεις, καθαρίστε το μυαλό σας, δια βάζοντας ένα όμορφο βιβλίο. Θα σας έκανε καλό μια πνευματική διαφυγή.

Δίδυμοι

Σε μια καλύτερη σειρά μπαίνουν τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, αφού κάποια πράγματα του επαγγελματικού σας χώρου σταθεροποιούνται και ένα κέρδος οικονομικό θα σας δώσει ανάσες μετριάζοντας τα άγχη σας. Κάποιες σχέσεις που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχτεί, τώρα εξομαλύνονται και θα διαπιστώσετε τις επόμενες ημέρες, ότι και οι συνεννοήσεις σας με τους άλλους θα γίνονται καλύτερες. Για λίγο ακόμα κάντε καλύτερη οικονομική διαχείριση.

Καρκίνος

Η εποχή των δύσκολων αποφάσεων που αφορούν κυρίως τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και τι θα ακολουθήσει εν τέλει η καρδιά σας. Γεμίστε την καρδιά σας με όνειρα, ακόμη και εκείνα που φαντάζουν ουτοπικά.  Προσηλωθείτε στους σκοπούς και στις φιλοδοξίες σας. Δώστε αν χρειάζεται δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που πιστεύετε πως τις αξίζουν και μη δίνετε σε εκείνους που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη σας.

Λέων

Μην αφήσετε αυτές τις μέρες ανεκμετάλλευτες και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, μικρές εκδρομές ή σύντομους προορισμούς, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε με παρέες όμορφες κουβέντες να φάτε να κοιμηθείτε και να διασκεδάσετε και να κάνετε γενικότερα εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Αφήστε για λίγο πίσω σας, τα θέματα και τους προβληματισμούς που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα.

Παρθένος

Αναβολές ματαιώσεις σχεδίων επαγγελματική ασάφεια και καταστάσεις που δεν ξέρατε που βαδίζουν με αποτέλεσμα τις προηγούμενες ημέρες σας άγχωναν, τώρα στρώνουν και ομαλοποιούνται έτσι, οι βασικοί τομείς της καθημερινότητάς σας. Οι συνεννοήσεις σας με τους άλλους, συνεργάτες φίλους ή δικούς σας ανθρώπους, γίνονται ευκολότερες. Ίσως μάλιστα τώρα να μπορέσετε σε κάποιους κυρίως δικούς σας ανθρώπους, να τους βάλετε κάποια όρια αν χρειάζονται.

Ζυγός

Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε για κάποια αιτήματά σας με έναν προϊστάμενο ή συνεργάτη σας, επικοινωνιακά όμως δε σας βοηθάει η μέρα, ούτε και θα βρείτε αφτιά ανοιχτά για να σας ακούσουν σήμερα. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να χρειάζεται να συζητήσετε με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο της οικογενείας σας, ίσως και έναν γονέα σας για ένα κοινό θέμα που σας απασχολεί, στο τέλος όμως η συζήτηση θα καταλήξει μάλλον με παρεξηγήσιμο αποτέλεσμα, αφού θα σας κάνει κριτική για μερικές επιλογές σας.

Σκορπιός

Καλύτερα να λειτουργήσετε συγκεντρωτικά και να αναλάβετε να διεκπεραιώσετε μια δουλειά μόνοι σας, παρά να προσπαθήστε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος ή του σπιτιού σας και στο τέλος να μην προχωρήσει τίποτα από ότι κανονίζετε. Και ασφαλώς, μην προσπαθήσετε να βάλετε τους άλλους σε τάξη, γιατί και δε θα σας ακούσουν καν, και θα δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα σήμερα, σε μια μέρα άκρας ασυνεννοησίας.

Τοξότης

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσετε να διορθώσετε κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους που από καιρό, έχετε απομακρυνθεί γιατί δεν ταίριαζαν οι χημείες σας, αφού και να το κάνετε, τα ίδια θέματα που είχατε τότε στο μυαλό σας, σας απασχολούν και σήμερα. Που σημαίνει ότι, αργά ή γρήγορα πάλι θα καταλήξετε σε παρεξηγήσεις. Εάν όμως θέλετε να τα ξανά βρείτε εκ νέου, καλύτερα να το κάνετε από την άλλη εβδομάδα που θα είστε πιο καλά συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε σήμερα να μην έρθετε σε διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις με συνεργάτες φίλους ή ανθρώπους που ζουν μαζί σας, γιατί από την ένταση που θα δημιουργηθεί, μπορεί να προκληθούν ρίξεις ή σοβαρές παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το κλίμα γύρω σας άλλωστε θα είναι έκρυθμο και δε θα μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας, ειδικά εάν φωνάζετε. Επικεντρωθείτε σε δουλειές που έχετε ανοίξει, είτε που αφορούν το σπίτι, επισκευές ανανέωση διαρρύθμιση ή φρεσκάρισμα, είτε κάποιες προετοιμασίας στον εργασιακό χώρο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/7/2020), πολλές υποχρεώσεις και έξοδα μαζεύονται αυτές τις ημέρες και ενώ δεν έχετε τις δυνατότητες να τα φέρετε εις πέρας, αναλαμβάνετε και άλλα βάρη σήμερα. Κάπου εδώ όμως και ο οργανισμός σας έχει τα όριά του και ίσως να νιώθετε ήδη καταπονημένοι. Φροντίστε από το απόγευμα και μετά τουλάχιστον να ξεκουραστείτε, αφού ακόμα και οι συναισθηματικές σας αντοχές, έχουν εξαντληθεί. Σκεφτείτε τι θα σας έκανε να νιώσετε όμορφα, μια μικρή απόδραση, ή μια εκδρομή.

Ιχθείς

Καταρχήν ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα θέματα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, είναι εξαιρετικός το διάστημα αυτό. Κατά δεύτερον, μπορεί να υπάρχουν ακυρώσεις ή αναβολές σε ορισμένους στόχους που βάλατε, δε σημαίνει όμως, ότι θα ακυρωθούν εντελώς και δε θα γίνουν. Έτσι λοιπόν σήμερα, προσπαθήστε να μη σκέπτεστε αρνητικά, αφήστε στην άκρη τα φανταστικά σενάρια που σας δημιουργούν άδικα φόβους και ανασφάλειες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα