Η πολύχρωμη εκστρατεία εξάλειψης του λευκού(Photos/Vid)

16:13 2/4/2017 - Πηγή: iPop

Μια ιδιαίτερη έκθεση, που έχει αφήσει το στίγμα της στα παγκόσμια καλλιτεχνικά δρώμενα έχει σήμερα την τιμητική της στο ipop.gr, αφού οι εικόνες και το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν μπορούν παρά να σας μαγέψουν.

Την πρωτοποριακή αυτής ιδέα, δεν θα μπορούσε να την σκαρφιστεί κανένας άλλος εκτός από την «Πριγκίπισσα του Πουά», την 88χρονη γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα, Yayoi Kusama που έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα της στον χώρο του πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ιδέα της έκθεσης είναι πάρα πολύ απλή και

παράλληλα ιδιαίτερα ευφυής σε σύλληψη και εκτέλεση. Η καλλιτέχνιδα, τοποθετεί λευκά έπιπλα και αντικείμενα, σε ένα κατάλευκο δωμάτιο που στο μόνο που παραπέμπουν εξαρχής, είναι σε κάποιο απόκοσμο σιβηρικό τοπίο ή στην αίθουσα μιας ψυχιατρικής κλινικής βγαλμένης κατευθείαν από θρίλερ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης αφού προμηθεύονται με τα κατάλληλα «όπλα», ξεκινούν την εκστρατεία εξάλειψης του λευκού χρώματος ή αν θέλετε πιο απλά, τοποθετούν τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα ακαθόριστα οπουδήποτε θέλουν μέσα στο κατάλευκο δωμάτιο. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό όπως θα δείτε και μόνοι σας.

Αυτή η απλή ιδέα, έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω εκθέσεων από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική και λόγω αυτής εν μέρει χρεώνεται το βραβείο που κέρδισε η Yayoi Kusama, ως η πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο για το 2015.

Απολαύστε και μόνοι σας πως έγινε πραγματικότητα αυτό το ονειρικό αποτέλεσμα:

The post Η πολύχρωμη εκστρατεία εξάλειψης του λευκού(Photos/Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα