Οι ειδήσεις της ημέρας. Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα Κυριακή και δεύτερη μέρα του Απριλίου

11:48 2/4/2017 - Πηγή: iPop

Βγήκες χθες και κοιμήθηκες μέχρι αργά; Βαρέθηκες να σερφάρεις για να ενημερωθείς και δεν ξέρεις τι γίνεται σήμερα στον κόσμο; No worries! Άστο πάνω μας! Οι ειδήσεις της ημέρας σε ένα post για να τα εχεις μαζεμένα, συγκεντρωμένα και να είσαι ενήμερος χωρίς να χάνεις χρόνο (που στερείς από τον εαυτό σου… #natalemekiafta)

Θέλεις να ξεκινήσουμε από τον καιρό;

Σήμερα ξυπνήσαμε με έναν λαμπερό ήλιο αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις σταδιακά θα έχουμε νεφώσεις και καλό θα είναι να κραταμε κανένα ζακετάκι για τις βραδυνές

ώρες. Αναλυτικά διάβασε εδώ.

Τι συμβαίνει στον κόσμο;

Χαμός! Εδώ και μήνες ότι απίθανο κι αν σκεφτεί κανείς μπορεί και να το δει ως αληθινή εξέλιξη στον κόσμο!
Σήμερα όμως τα νέα είναι τραγικά και έρχονατι από την Κολομβία. Εκεί ανοίξαν οι ουρανοί και έπιασαν τον κόσμο κυριολεκτικά στον ύπνο. Οι βροχές προκάλεσαν κατολισθήσεις και η λάσπη έπνιξε 17 γειτονιές σε μια πόλη 40.000 κατοίκων. 254 άνθρωποι μέχρι στιγμής είναι νεκροί.
Ολόκληρο το άρθρο με βίντεο και φωτογραφίες εδώ!

Και στην Ελλάδα μας;

Εδώ δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται στα μυστικά και χωρίς διαρροές… ο Πρωθυπουργός στην τελευταία του δήλωση επανέλαβε πως δεν θα υπάρξει συνολική λύση χωρίς ρύθμιση χρέους… ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λακωνικά -και μονότονα- επανέλαβε πως «Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία»… και άντε βγάλε άκρη τι εννοούν!

Αυτό όμως έχει ενδιαφέρον!

Το δημοσίευσε η Καθημερινή και είναι μια σκέψη δύο ερευνητών (του εξωτερικού) για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει το ελληνικό δημόσιο και να ξεσκουριάσει! Προτείνουν λοιπόν στην Κομισιον να προσλάβει και να πληρώνει 1000 νέους ώστε να στελεχωθεί από την αρχή το κακόμοιρο πολύπαθο ελληνικό δημόσιο.
Για ποιους ανοίγεται ορίζοντας εργασίας; Πως μπορούν να αλλάξουν 1000 άνθρωποι την πιο αργοκίντη μηχανή ever; Διαβάστε εδώ. Και πειτε μας την άποψή σας!

Καλή μας Κυριακή!

The post Οι ειδήσεις της ημέρας. Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα Κυριακή και δεύτερη μέρα του Απριλίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα