Μεγάλη μας τιμή... κύριε Βαξεβάνη

15:21 2/4/2017 - Πηγή: Antinews

Σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση κάποιος βουλευτής έβριζε τον Γεώργιο Παπανδρέου κι αυτός ρώτησε «Ποιος το λέει αυτό;» για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία!».

Αυτό λοιπόν απαντάμε κι εμείς στον Κώστα Βαξεβάνη που μας έκανε την… τιμή να μας πιάσει στο στόμα του ή μάλλον στην φυλλάδα του. Μη έχοντας και πολλά να πει, ακροδεξιό χαρακτηρίζει το Antinews

γιατί προφανώς εκεί που «υπηρετεί» υπάρχουν αριστεροί που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε βεβαίως πατρίδα.

Αν ακροδεξιός είναι αυτός που υπερασπίζεται με σθένος την αλήθεια, το συμφέρον της πατρίδας, την ανάγκη να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, τότε ναι είμαστε ακροδεξιοί. Αν πάλι ο κ. Βαξεβάνης εκτιμά ότι όποιος κολακεύει την ανίκανη κυβέρνηση προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Ελλάδα κι αυτός που την ξεσκίζει είναι κακός τότε οκ, ας μας λέει όπως θέλει ο «δημοσιογράφος».

Άλλωστε, όπως είπαμε και στην αρχή «δεν έχει καμιά σημασία» αυτά που λέει και είναι πράγματι τιμή μας να έχουμε εχθρούς σαν το Βαξεβάνη.

Όμως, μιας και μας την έκανε την τιμή μήπως θα μπορούσε να μας πει και ποια είναι η… τιμή του; Και καλά να χρηματοδοτείται από τον Καλογρίτσα για να ανοίξει εφημερίδα, δικά τους είναι τα φράγκα ας τα κάνουνε ό,τι θέλουν. Όταν, όμως, έπαιρνε λεφτά από τον κρατικό κορβανά για εκπομπές του στην ΕΡΤ, πρέπει να αποδεχθεί και την κριτική.

Ο ίδιος πολέμιος της διαπλοκής και σημερινός κήρυκας της συριζαίϊκης πολιτικής, που τα πίνει με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και δημοσιογράφους της… αριστεράς, ήταν μια χαρά επί Σημίτη και Παπανδρέου μέχρι να τον «κόψει» ο Καραμανλής, να αγιάσει το χεράκι του.

Αν λοιπόν μας υβρίζει ο «δημόσιος υπάλληλος» επί χρόνια που σήμερα βρήκε τη ζεστή αγκαλιά του Τσίπρα και του Παππά, τότε είναι μεγάλη μας τιμή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα