Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή-Ηγετικό στέλεχος της ΧΑ, ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών(vids)

14:57 2/4/2017 - Πηγή: iPop

Σοκάρουν, τα όσα δήλωσε ο 24χρονος φοιτητής στην κάμερα του Alpha για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής, στην περιοχή των «Ελληνορώσων» και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 24χρονος φοιτητής, υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, αλλά αντίθετα δέχτηκε προκλήσεις και ανταπάντησε μόνο με μια χειρονομία. Αμέσως μετά έπεσαν

επάνω του τρία άτομα που τον χτύπαγαν με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι, ενώ ένας τέταρτος αφού τον χτύπησε, του έκλεψε την τσάντα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο φοιτητής είναι βαρύτατα χτυπημένος και με δυσκολία μιλάει για το περιστατικό ενώ εμφανής είναι και στο βλέμμα του το σοκ που έχει υποστεί από την επίθεση που δέχτηκε.

Να υπενθυμίσουμε πως για την εγκληματική επίθεση έχει συλληφθεί ένας 42χρονος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Γ.Γ. της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σήμερα μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας νέα βίντεο από εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, στις οποίες ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών μιλά από το βήμα ενώ προλογίζεται από τον Ηλία Κασιδιάρη ως η «ψυχή της ΧΑ στους Αμπελόκηπους». Μάλιστα σε άλλο βίντεο αναφέρεται ως γραμματέας της τοπικής οργάνωσης γεγονός που φανερώνει πως πρόκειται για ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Δείτε στα δύο παρακάτω βίντεο τον φερόμενο ως έναν εκ των δραστών να μιλά από το βήμα σε εκδηλώσεις της ΧΑ

The post Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή-Ηγετικό στέλεχος της ΧΑ, ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών(vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα