Η Κάτια Ταραμπανκό μιλάει για τον “κακό” της εαυτό στο GNTM (Video)

16:36 27/6/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου η Κάτια Ταραμπανκό στο Dot, μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη. 

Την Κάτια Ταραμπανκό την έχουμε ήδη δει στην τηλεόραση κατά καιρούς πριν το GNTM, ενώ συμμετείχε σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ANT1. Η Κάτια βγήκε από το Greece’s Next Top Model

κατά το ήμισυ νικήτρια και τώρα μαθαίνουμε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Το όμορφο μοντέλο, που τράβηξε τα βλέμματά μας στο GNTM, θα συμμετέχει στην εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” του ΣΚΑΪ, μαζί με Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο και θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου η Κάτια Ταραμπανκό στο Dot μίλησε για όλα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο GNTM. Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι στο Greece’s Next Top Model έδειχνε παραπάνω αυστηρή και κακιά απ’ όσο είναι και δεν φαινόταν καλόβολη, όπως είναι στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με την ίδια, η αρνητική εικόνα που προβλήθηκε οφειλόταν στον ανταγωνισμό, την προσήλωσή της και τις υψηλές απαιτήσεις της.

Είμαι καλόβολη. Από το GNTM βγήκε ότι είμαι κακιά, ότι είμαι πάρα πολύ ψωνάρα, μου έβγαλαν το προσωνύμιο της στρίγκλας και της περίεργης. Αυτό βγήκε λόγω ανταγωνισμού και λόγω της έντονης προσήλωσής μου. Πρώτη φορά που έγινα έτσι στη ζωή μου. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έκανα λάθος, αλλά όλο αυτό το καυστικό ύφος μου, η πίεση, ο ανταγωνισμός, η κλεισούρα. Ήμουν λίγο ακραία σε ορισμένα σημεία, είχα τα μπαμ μου. Με κάποια βασικά πράγματα τρελαινόμουν. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο του GNTM. Δεν μετανιώνω για ό,τι είπα. Το έχω ζήσει στο μυαλό μου τόσο ωραία, που δεν θέλω να δω πώς βγήκε στην κάμερα 

Δες όσα είπε η Κάτια Ταραμπανκό στο Dot για το GNTM: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Κι όμως η Κάτια έπαιζε σε καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1!

Το άρθρο Η Κάτια Ταραμπανκό μιλάει για τον “κακό” της εαυτό στο GNTM (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα