Εύκολο παγωτό βανίλια με κομματάκια σοκολάτας με 4 υλικά!

15:15 27/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο υδράργυρος ανεβαίνει, η ζέστη σε ταλαιπωρεί και το μόνο που θες αυτή τη στιγμή είναι ένα δροσερό γλυκό. Σου έχουμε, λοιπόν, την καλύτερη συνταγή για παγωτό βανίλια με κομματάκια σοκολάτα με μόλις 4 υλικά. 

Δεν χρειάζεσαι ούτε παγωτομηχανή, ούτε κανένα περίπλοκο σκεύος ή τρόπο για να το φτιάξεις. Μόνο ένα μίξερ θες -ακόμα

και χειρός- και καλή διάθεση, πέρα από τα 4 υλικά σου.

Αν θες, λοιπόν, στην κατάψυξή σου ένα νόστιμο παγωτό, χωρίς πολλά λιπαρά, που να ξέρεις και τι περιέχει, τότε φτιάξτο με τα χεράκια σου. Η συνταγή για το παγωτό βανίλια με κομματάκια σοκολάτας είναι απλή και δε θα κουραστείς πολύ για να τη φτιάξεις. Όταν δοκιμάσεις το αποτέλεσμα, δε θα θες να αγοράσεις ξανά έτοιμο!

Τι θα χρειαστείς για το παγωτό βανίλια με κομματάκια σοκολάτας;1 συσκευασία φυτική σαντιγί1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα1 συσκευασία γάλα εβαπορέ1 πακέτο σταγόνες ή κομματάκια μαύρης σοκολάτας

Σπιτικό παγωτό βανίλια για όλη την οικογένεια! 

Πώς θα το φτιάξεις;Μ’ έναν μίξερ χτυπάμε σ’ ένα μπολ για 5 λεπτά τη φυτική σαντιγί μέχρι να αφρατέψει.Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα σιγά σιγά, ενώ συνεχίζουμε να χτυπάμε.Έπειτα ρίχνουμε και το γάλα εβαπορέ, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ.Αφού το μείγμα μας ομογενοποιηθεί βάζουμε το παγωτό σ’ ένα τάπερ ή μπολ με καπάκι και να τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.Αφού περάσουν οι 2 ώρες, ξαναχτυπάμε το παγωτό μας για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα και ρίχνουμε και τα κομματάκια σοκολάτας.Το βάζουμε και πάλι στην κατάψυξη για περίπου 6-7 ώρες, ώστε να παγώσει καλά.

Μπορείς να προσθέσεις φυσικά το αγαπημένο σου σιρόπι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες κι αυτή την συνταγή:

Το πιο απολαυστικό σοκολατένιο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Photo: Freepik

Το άρθρο Εύκολο παγωτό βανίλια με κομματάκια σοκολάτας με 4 υλικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα