Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/6/2020)

10:51 27/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (27/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/6/2020), με το μεγάλο ατού, να αρέσετε και να εντυπωσιάζετε

με τις ιδέες σας, τα περιβάλλοντα που κινείστε και δραστηριοποιήστε, σήμερα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις θετικές εντυπώσεις που θα δημιουργείτε στους άλλους ανθρώπους. Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να κερδίσετε μία αύξηση η μια προαγωγή, θα μπορέσετε σήμερα να εκθέσετε το αίτημά σας στους ανωτέρους σας, αφού από το μεσημέρι και μετά, οι στιγμή που θα διαλέξετε θα είναι ιδανική για να εισακουστείτε. Φορέστε το δυναμικό χαμόγελό σας και κερδίστε.

Ταύρος

Ότι κι αν θέλετε να επιτύχετε, να ξέρετε ότι μόνο με τη φυσική σας παρουσία θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να περάσετε το δικό σας και όχι δια της μεσολαβήσεως άλλου προσώπου που θα μιλήσει εξ ονόματός σας. Άλλωστε οι καιροί που διάγουμε είναι πονηροί και κανείς δε μπορεί να φανταστεί, τι μπορεί να λέγεται πίσω από την πλάτη του και πως μεταφέρονται τα λόγια του ακόμα και από τους ανθρώπους εκείνους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Άρα καλύτερα ο έλεγχος να βρίσκεται στα χέρια σας.

Δίδυμοι

Ο μόνος που πάντα θα σας στηρίζει, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και οι δυνάμεις σας, τόσο για να επιτύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, όσο και για να φροντίζετε πρόσωπα αγαπημένα που είναι πολύτιμα με την παρουσία τους στη ζωή σας. Έτσι λοιπόν χρειάζεται να καταλάβετε, ότι εάν δεν είστε εσείς καλά δεν μπορεί να είναι κανένας καλά, δικός σας άνθρωπος ή συνεργάτης σας. Η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Αισιοδοξείτε για να την ενισχύσετε θετικά. Βάλτε τους επόμενους στόχους σας φροντίστε τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Από εδώ και στο εξής πρέπει να σας γίνει συνείδηση εσείς να ελέγχετε τη ζωή σας και όχι άνθρωποι συνθήκες και καταστάσεις. Το μέλλον σας ζητάει να αλλάξετε οπτική στα πράγματα αλλά και στάση απέναντι στον εαυτό σας. Είναι σπουδαίο ότι αφιερώνεστε σε εκείνους που αγαπάτε, όμως κάπου ξεχνάτε να φροντίσετε να καλυφθεί από την ίδια αγάπη και η ψυχή σας. Νέες γνωριμίες και διεύρυνση του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα σας φέρει μια καλύτερη ποιότητα στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων

Τους επόμενους στόχους σχέδια και φιλοδοξίες που θα κάνετε, καλό θα ήταν να μην τα κοινοποιείτε μέχρι να δείτε να δρομολογούνται. Την εποχή αυτή πολλοί είναι εκείνοι που σας βλέπουν ανταγωνιστικά ενώ ειδικά στον εργασιακό σας περιβάλλον, έχει ήδη δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο, που καλό θα ήταν να αποφύγετε να του δώσετε λαβές για σχόλια και κριτικές. Αφοσιωθείτε σε όλα εκείνα που θεωρείτε σημαντικά και αφήστε τους άλλους να ασχοληθούν με δευτερεύοντες υποθέσεις που δε θα τους οδηγήσουν πουθενά.

Παρθένος

Η προσωπικότητά σας ακτινοβολεί και ο λόγος περνάει εκεί που θέλετε να εισακουστεί, με μεγαλύτερη ευκολία. Άρα προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, για να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα κυρίως οικονομικά. Εάν είστε γονείς, μια χαρά θα πάρετε από την πρόοδο κάποιους παιδιού σας, αρκεί κι εσείς να μην γίνεστε πιεστικοί, χειριστικοί. Νέες επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι άκρως δελεαστικές.

Ζυγός

Την υποστήριξη που χρειάζεστε, θα την πάρετε από ένα πολύ αγαπημένο δικό σας πρόσωπο, όχι απαραίτητα υλική, όσο συναισθηματική. Θάρρος σας χρειάζεται για να τα βάλετε με τα δύσκολα που σας φέρνει η καθημερινότητα, που την περίοδο αυτή είναι τόσο ρευστή και αβέβαιη και σας δημιουργεί, άγχη και αγωνίες. Αλλαγή πλεύσης πρέπει να κάνετε για να δείτε ότι η ζωή σας εξελίσσεται και να ακολουθήσετε άλλα μονοπάτια από την πεπατημένη που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα. Ζείτε στιγμές σημαντικών αποφάσεων.

Σκορπιός

Εάν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με έναν καινούργιο στόχο, που για να επιτευχθεί, θα χρειαστείτε τη βοήθεια και τη συμμετοχή κι άλλων ατόμων, φροντίστε από πιο πριν να βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους, χωρίς να φανεί, ότι έχετε εξαρχής χρήσει τον εαυτό σας αρχηγό, ή ότι δε θα λάβετε υπόψιν σας τον τρόπο σκέψης τους. Διευκολύνσεις μέσω άλλων θα έχετε, όπως κάποιου γονιού, συντρόφου, ή ανθρώπου που σας νοιάζεται, αρκεί η συμπεριφορά σας απέναντί του, να είναι λιγότερο επίμονη ή απόλυτη για λύσεις εδώ και τώρα.

Τοξότης

Την περίοδο αυτή, ξοδεύετε περισσότερο συναίσθημα από ότι λογική. Φαίνεται να προβληματίζεστε για την εξέλιξη μίας σχέσης, ενώ ζητάτε να σας δοθούν κάποιες εξηγήσεις οι οποίες δε σας οφείλονται. Μη γίνεστε πιεστικοί και επίμονοι με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, εάν δε θέλουν να σας πουν τι μπορεί να κρύβουν στην καρδιά τους σήμερα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να τους παραβιάζετε συναισθηματικά και να μην το καταλαβαίνετε. Κατεβάστε τον παρορμητισμό σας, και το έντονο ύφος που εκφράζεστε.

Αιγόκερως

Μια οικονομική ανάταση από κάτι που θα σας χαριστεί, ή θα σας προσφερθεί από ένα πρόσωπο που αναγνωρίζει το σημαντικό σας ρόλο, σε ένα φορέα που δραστηριοποιήστε, ή στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα σας βάλει φτερά και θα σας γεμίσει με φιλοδοξίες.  Τώρα θα μπορέσετε να βάλετε στα σκαριά, ένα στόχο σας που τον προηγούμενο καιρό, οι συνθήκες και η καραντίνα, τον είχαν αφήσει πίσω. Άνθρωποι σας βοηθούν και προωθούν τις ιδέες σας, ενώ δε αποκλείεται να συναντήσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (27/6/2020), μπορεί να θελήσετε σήμερα να μην τραβήξετε τα βλέμματα και να στοχοποιείσετε με τις πράξεις σας, τον εαυτό σας από τους άλλους, αναλόγως του περιβάλλοντος που θα βρεθείτε αλλά να ξέρετε πως μερικοί θα προκαλέσουν τις αντιδράσεις σας. Οπότε έχετε το νου σας, να μην “τσιμπήσετε” και πείτε λόγια ή κάνετε πράξεις, που μπορεί να τους δώσετε λαβές, να έχουν να λένε και μάλιστα άδικα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή σε κάποιους κύκλους που δραστηριοποιήστε, υπάρχει εναντίον σας έντονος ανταγωνισμός και παρασκήνιο.

Ιχθείς

Από το να καταπιέζεστε συναισθηματικά, τόσο στο περιβάλλον που εργάζεστε, όσο και με τη συμβίωσή σας με ένα άτομο, που αγαπάτε μεν αλλά δεν επιθυμείτε πλέον να είστε μαζί, καλύτερα να πείτε τις αλήθειες σας, χωρίς φόβο και παρορμητικό συναίσθημα, προβάλλοντας έτσι την ειλικρίνεια στο πρόσωπό σας. Αυτό να ξέρετε θα το εκτιμήσει ο συνομιλητής σας και θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Χώρια ότι θα αισθανθείτε να φεύγει από πάνω σας η πίεση και το συναισθηματικό βάρος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα