GNTM: Έτσι είναι οι κριτές στα γυρίσματα | Το νέο look του Άγγελου Μπράτη!

14:31 27/6/2020 - Πηγή: iPop

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ήδη ξεκινήσει κι ο Άγγελος Μπράτης στο GNTM 3 μας δείχνει το νέο, ανανεωμένο του look. 

Η κριτική επιτροπή φέτος είναι ανανεωμένη. Δίπλα στους Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Βίκυ Καγιά, κάθεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μέχρι πρότινος είχε μόνο τον ρόλο της creative director του show.

Οι κριτές πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν τα γυρίσματα, με τους υποψήφιους

να περνούν απ’ τη φάση των οντισιόν. Αγόρια και κορίτσια περνούν φέτος για πρώτη φορά μαζί μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή, η οποία καλείται να ξεχωρίσει τους νέους με τα καλύτερα προσόντα για μοντέλα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Άγγελος Μπράτης στο GNTM 3 θα έχει το νέο του look. Αποφάσισε να αφήσει μούσι πριν την καραντίνα και μετά είδε ότι του αρέσει, οπότε κορίτσια συνηθίστε τον γιατί έτσι θα τον βλέπουμε από ‘δω και πέρα.

Το πρωί του Σαββάτου, η Βίκυ Καγιά και ο Άγγελος Μπράτης συναντήθηκαν στα γυρίσματα για τον νέο κύκλο και δεν έχασαν ευκαιρία να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση απ’ τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Greece’s Next Top Model.

View this post on Instagram

Love to love you baby!

Keywords
Τυχαία Θέματα