Η Φουρέιρα αποκάλυψε όσα δεν ξέραμε για την συμμετοχή της στην Eurovision

12:36 11/7/2020 - Πηγή: iPop

Η πανέμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή “After Dark” μαζί με το Θέμη Γεωργαντά και του ανοίχτηκε για πολλά θέματα μεταξύ αυτών και για τη Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη Eurovision λέγοντας ότι ευχαριστήθηκε την επιτυχία της, όχι όμως και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Όπως πάντα, η Ελένη Φουρέιρα ήταν απολαυστική και σ’ αυτή την τηλεοπτική της συνέντευξη, ενώ αποκάλυψε

λεπτομέρειες για την συμμετοχή της στην Eurovision που δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, όταν ο Θέμης Γεωργαντάς την ρώτησε εάν απολαμβάνει την επιτυχία της, η τραγουδίστρια βρήκε την αφορμή να αναφερθεί στα όσα δεν είδαμε όταν συμμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, η Φουρέιρα μίλησε για τη Eurovision εξηγώντας πως ενώ απόλαυσε την επιτυχία, δεν απόλαυσε καθόλου τη διαδικασία. Όπως είπε, δεν κοιμόταν καλά, δεν τρεφόταν καλά, έκανε πολλές πρόβες και βίωνε τεράστιο άγχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει η Eurovision κι εκείνη να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα συγκεκριμένα για τη Eurovision είπε:

Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα. Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη…

Video: Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη Eurovision

Να θυμήσουμε ότι από το 2018 που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego και έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό, η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό της Eurovision.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Όσα πρέπει να θυμάσαι από τη Eurovision:

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον μεγάλο τελικό της Eurovision | Video

Το άρθρο Η Φουρέιρα αποκάλυψε όσα δεν ξέραμε για την συμμετοχή της στην Eurovision εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα