Η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει για πρώτη φορά την υπέροχη κόρη της! | Video

17:37 27/11/2019 - Πηγή: iPop

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου είναι μια γλύκα και σίγουρα ξέρει να ποζάρει στον φακό. Ναι, από κούνια! Για πρώτη φορά Χατζίδου και Παύλου μας δείχνουν την υπέροχη κόρη τους. 

Τι κι αν η κόρη της Ελένης Χατζίδου είναι μηνών… ποζάρει ήδη για το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! και είναι το πιο γλυκό εξώφυλλο που έχουμε δει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή τα 14α γενέθλια του περιοδικού ΟΚ! ποζάρουν οικογενειακώς στο εξώφυλλο και παραχωρούν συνέντευξη στον Γιώργο Πράσινο.

Η όμορφη οικογένεια πιο λαμπερή κι ευτυχισμένη από ποτέ μιλά

για όλα και για πρώτη φορά το ζευγάρι μας δείχνει το πρόσωπο της γλυκύτατης κόρης τους, Μελίτας-Δήμητρας.

«Με μεγάλη χαρά σας συστήνουμε τον Θησαυρούλη μας,τη μικρή μας Μελίτα που ήρθε κ ολοκλήρωσε την ευτυχία μας! Ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι που γελάει συνέχεια και δε χορταίνουμε να το φιλάμε κ να το παίρνουμε αγκαλιά! (Ξέρω τι θα πείτε,ίδια ο Ετεοκλης)», γράφει η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στο Instagram και φουσκώνει από περηφάνια!

Η αλήθεια είναι πως η μικρή ίσως μοιάζει λίγο περισσότερο… στον μπαμπά της!

View this post on Instagram

Με μεγάλη Χαρα σας συστήνουμε τον Θησαυρούλη μας,τη μικρή μας Μελίτα που ήρθε κ ολοκλήρωσε την ευτυχία μας! Ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι που γελάει συνέχεια κ δε χορταίνουμε να το φιλάμε κ να το παίρνουμε αγκαλιά! (Ξέρω τι θα πείτε,ίδια ο Ετεοκλης

Keywords
Τυχαία Θέματα