Ο Ντάνος πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Μπάση στο «Στην υγειά μας» | Video

12:22 27/11/2019 - Πηγή: iPop
| Video

Ένα απίστευτο ατύχημα στο «Στην υγειά μας» με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση. Τι ακριβώς συνέβη;

Το ατύχημα στο «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη χριστουγεννιάτικη, εορταστική εκπομπή. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμεναν.

Το κέφι, τα τραγούδια, ο χορός, το ποτό, το φαγητό, οι καλοί φίλοι και γνωστοί… συνέθεσαν μια ιδανική βραδιά. Μέχρι

που ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε ένα από τα πιάτα πάνω στο κέφι και άθελά του χτύπησε στο κεφάλι στον τραγουδιστή, Δημήτρη Μπάση, με αποτέλεσμα να σταματήσουν για λίγο το γύρισμα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή του Πρω1νού με τη Φαίη Σκορδά. Όπως είπε μέχρι τις 4 παρά κράτησαν τα γυρίσματα για την εορταστική εκπομπή καθώς συνέβη ένα αναπάντεχο ατύχημα.

Χθες γυρίστηκε μέχρι τις 4 παρά το χριστουγεννιάτικο εορταστικό του «Στην υγειά μας» με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, τη Γιώτα Νέγκα, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Φωτεινή Δάρρα. Ένα πιάτο από αυτά που πέταξε ο Ντάνος – χωρίς να υπάρχει σκοπιμότητα για να το ξεκαθαρίσω – πέτυχε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι. Ξαναλέω, δεν έγινε τίποτα. Ο άνθρωπος είναι μια χαρά. Σταμάτησε το γύρισμα για μισή ώρα και ξαπόστασε

Ευτυχώς, ήταν απλά ένα ατύχημα. Ο Δημήτρης Μπάσης ζαλίστηκε, κάθισε λίγο μέχρι να νιώσει καλύτερα και τώρα είναι καλά στην υγεία του και ολοκληρώθηκε το γύρισμα.

Απ’ την άλλη, φανταζόμαστε πως και το σοκ του Γιώργου Αγγελόπουλο θα ήταν μεγάλο, καθώς χωρίς να το θέλει πέταξε το πιάτο και «βρήκε» τον τραγουδιστή.

Τέλος καλό, όλα καλά κι αυτά συμβαίνουν. Εμείς, πάντως τα Χριστούγεννα θα συντονιστούμε στην αγαπημένη μας εκπομπή που τόσα χρόνια μας κρατά παρέα σε όλες τις γιορτές.

Δες το video με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου:

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που συμβαίνει! Σε ένα παλαιότερο εορταστικό η Σάσα Σταμάτη είχε πετάξει ένα πιάτο και είχε πετύχει τη Τζένη Μπότση!

Η ηθοποιός είχε πάει δίπλα στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος τραγουδούσε, για να χορέψει τσιφτετέλι. Ενώ είχε αφεθεί στον ρυθμό και χόρευε, ξαφνικά η Σάσα Σταμάτη πήρε ένα πιάτο και το πέταξε στο πάτωμα με δύναμη!

Το αποτέλεσμα; Ένα μεγάλο κομμάτι να προσγειωθεί πάνω στο πόδι της Τζένης Μπότση, η οποία οπλισμένη με χιούμορ, «απείλησε» με το βλέμμα της την παρουσιάστρια.

Δες αναλυτικά:

Στην υγειά μας: Η Σάσα Σταμάτη πέταξε πιάτο και πέτυχε τη Τζένη Μπότση! (Video)

Το άρθρο Ο Ντάνος πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Μπάση στο «Στην υγειά μας» | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντάνος, Μπάση, Στην, | Video,ntanos, basi, stin, | Video