Τι κρύβουν μέσα αυτά τα ατομικά muffins;

14:20 27/11/2019 - Πηγή: iPop

Τα muffins είναι το ιδανικό γλυκάκι για να ξεκινά η μέρα μας! Κι εμείς βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή για muffins με υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου. 

Η παρακάτω συνταγή είναι για 12 μερίδες και το μόνο extra που ίσως χρειαστείς είναι οι μικρές, φόρμες ψησίματος για muffins. Φυστικοβούτυρο, σοκολάτα,

μπανάνες μας κάνουν σε συνδυασμό το καλύτερο γλυκό.

Τι θα χρειαστείς;½ φλιτζάνι βούτυρο μαλακό1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη2 αυγά½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο2 ώριμες μπανάνες2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα½ φλιτζάνι κομματάκια μαύρης σοκολάταςΠώς θα φτιάξεις αυτήν την εύκολη συνταγή για muffins;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Βάζουμε λίγο αντικολλητικό σπρέι ή λίγο βούτυρο στις φόρμες για τα muffins.Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χτυπάμε τα αυγά και ανακατεύουμε με φυστικοβούτυρο, μπανάνες, αλεύρι κι μαγειρική σόδα.Τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.Από πάνω ρίχνουμε τα chips σοκολάτας.Ρίχνουμε το μείγμα μας στις φόρμες ψησίματος για muffins και ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου.Απολαμβάνουμε!

Διατροφική αξία:

Θερμίδες 343Λίπη 17gCarbs 42gΊνες 2gSugar 18gΠρωτεΐνες 7gΔες και αυτή τη συνταγή:

Απολαυστικά muffins με μόλις 3 υλικά! Δες τη συνταγή

Photo: Tasty.co

Το άρθρο Τι κρύβουν μέσα αυτά τα ατομικά muffins; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα