Η Δούκισσα Νομικού τα έκοψε κοντά και είναι ακόμα πιο όμορφη!

19:50 7/12/2019 - Πηγή: iPop

Η Δούκισσα Νομικού μας αποδεικνύει συνεχώς πόσο όμορφη είναι είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι Χριστούγεννα. Αυτό κάνει, λοιπόν, για ακόμα μία φορά και το νέο κούρεμα της Δούκισσας Νομικού

την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. 

Δεν περιμέναμε ότι λίγο καιρό μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της η Δούκισσα θα έκανε αυτό το υπέροχο κούρεμα και πόσο μάλλον ότι θα της πήγαινε κι όλας. Είναι πάντα καλοχτενισμένη και δεν περιμέναμε ότι θα αποχωριζόταν τα πλούσια μακριά μαλλιά της, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε συχνές αλλαγές, όμως να που το έκανε!

Λίγες μέρες αφού στόλισε το χριστουγεννιάτικό της δέντρο και με γιορτινή διάθεση, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την έκπληξη σε όλους τους θαυμαστές της, αλλά και τους γνωστούς της, έβαλε ψαλίδι στα μαλλιά της και τα έκοψε καρέ ενόψει του νέου της επαγγελματικού βήματος.

Δες το σώμα της Δούκισσας Νομικού 40 μέρες μετά τη γέννα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει!

Το νέο κούρεμα της Δούκισσας Νομικού αποκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «Πόσο μου αρέσουν τα νέα ξεκινήματα», προωθώντας συγχρόνως τη νέα της συλλογή κοσμημάτων.

View this post on Instagram

Πόσο μου αρέσουν τα νέα ξεκινήματα ❤️ #TheLoveCollection #doukissanomikou #doukissanomikoucollection

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Dec 7, 2019 at 5:08am PST

Η αλλαγή αυτή στα μαλλιά της παρουσιάστριας της πηγαίνει πολύ, την κάνει ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή, αφού δεν την έχουμε συνηθίσει έτσι. Το νέο κούρεμα της Δούκισσας Νομικού είναι, άλλωστε, στη μόδα κι η ίδια δε διστάζει να κάνει αυτή την τολμηρή ανανέωση που τόσο πολύ της πάει. Οι ακόλουθοι και θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να έχουν ήδη ενθουσιαστεί και να την ενθαρρύνουν να κρατήσει αυτό το hair look που τόσο της πάει. Άλλωστε, της χρειάζεται για τις ανάγκες της φωτογράφησης της νέας της συλλογής, πέρα από το γεγονός ότι της πάει.

Δες ακόμα πώς στόλισε το δέντρο της η Δούκισσα Νομικού:

H Δούκισσα Νομικού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Το άρθρο Η Δούκισσα Νομικού τα έκοψε κοντά και είναι ακόμα πιο όμορφη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα