Ο μοσχαρίσιος γύρος που θα απογειώσει τη γεύση στο σουβλάκι σου!

13:37 7/12/2019 - Πηγή: iPop

Το σουβλάκι συνήθως το τρώμε με κοτόπουλο ή χοιρινό είτε είναι καλαμάκι είτε γύρος. Φαντάζεσαι, όμως, να υπήρχε μοσχαρίσιος γύρος και να έτρωγες έτσι το σουβλάκι σου; 

Σίγουρα αν υπήρχε, το σουβλάκι σου θα ήταν πιο υγιεινό κι ίσως και πιο νόστιμο για πολλούς. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να συναντήσεις μαγαζί για φαγητό που να έχει αυτό τον γύρο, όμως ο μοσχαρίσιος γύρος είναι τόσο εύκολος να τον φτιάξεις στην κουζίνα σου που δε θα

έχεις ανάγκη κανένα σουβλατζίδικο.

Αυτό το γεμιστό κοτόπουλο θα σου ανοίξει την όρεξη με την πρώτη ματιά!

Τι θα χρειαστούμε για τον μοσχαρίσιο γύρο;Μισό κιλό μοσχάρι σε κομματάκια (το φτιάχνει ο κρεοπώλης σου)Μια πρέζα αλάτιΛίγο πιπέριΛίγη ρίγανη1/2 κουταλάκι κουρκουμάΜια πρέζα κανέλα ΚεϋλάνηςΧυμό από 1 πορτοκάλι1/2 φλιτζάνι λάδιΠώς θα φτιάξουμε τον μοσχαρίσιο γύρο;Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μοσχάρι για να πιει τα υγρά του.Προσθέτουμε την κανέλα, τον κουρκουμά, τη ρίγανη, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό.Στη συνέχεια, προσθέτουμε και το χυμό πορτοκάλι, ύστερα το αλάτι και το λάδι και το αφήνουμε να πάρει χρώμα, ανακατεύοντας.Αφού πιει όλα τα υγρά του και πάρει χρώμα, ο μοσχαρίσιος γύρος μας είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Μπορείς να σερβίρεις τον μοσχαρίσιο γύρο με πατάτες, σαλάτα, πίτες και ό,τι άλλο επιθυμείς. Έτσι θα φτιάξεις εύκολα και οικονομικά το δικό σου ξεχωριστό σουβλάκι και χωρίς να κουραστείς και πολύ!

Είναι βέβαια η ιδανική συνταγή για τα παιδιά που ζητάνε συνέχεια σουβλάκι. Εσύ θα τους προσφέρεις ένα πιο υγιεινό σουβλάκι που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου κι είμαι σίγουρη πως όλοι θα ενθουσιαστούν! Φυσικά και η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό, όμως ένα σουβλάκι με γύρο μοσχάρι είναι σίγουρα πιο υγιεινό τόσο για σένα, όσο και για τα παιδιά σου!

Διάβασε ακόμα:

Το καλύτερο σουβλάκι με γαρίδες που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Το άρθρο Ο μοσχαρίσιος γύρος που θα απογειώσει τη γεύση στο σουβλάκι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα