Η δοκιμασία του τελικού που έγινε μαντάρα- Τα κόκκαλα που βρέθηκαν στο πιάτο φιναλίστ και η αντίδραση των κριτών

11:21 3/6/2021 - Πηγή: iPop

Μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5 περίμενε τους δύο φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής, τη Μαργαρίτα και τον Διονύση.

Οι δύο παίκτες, ύστερα από την πρώτη δοκιμασία, που ήταν και ομαδική και στην οποία κέρδισε η ομάδα της Μαργαρίτας, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν έως τη Χαλκιδική για να έρθουν αντιμέτωποι ε τη δεύτερη και την τρίτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5. Βρέθηκαν σε ένα μαγευτικό μέρος στο Sani Resort, όπου εκεί φυσικά τους περίμεναν και οι τρεις κριτές, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει διάφορες δοκιμασίες για εκείνους.

Όμορφες αναμνήσεις

ξύπνησαν στους δύο διαγωνιζόμενους. Ο Διονύσης βλέποντας τα σκάφη θυμήθηκε όπως είπε την περίοδο που δούλευε σε αυτά, ενώ η Μαργαρίτα θυμήθηκε το νησί της την Καλλονή της Μυτιλήνης. Στην παρέα τους προστέθηκε η κ. Πέπη Σιούτη, διευθύντρια επικοινωνίας και marketing του Ομίλου, η οποία τους είπε ορισμένα πράγματα για το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ ο Διονύσης εντυπωσιάστηκε από αυτά που άκουσε, ενώ  λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την κάμερα του είπε χαριτολογώντας: «και γλυκύτατη». Ο ίδιος απάντησε κατευθείαν «Προχώρα! Βλέπει η Ανούς.».

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν τρία πιάτα για τον κάθε κριτή, ένα ορεκτικό, ένα κυρίως με ψάρι κι ένα ακόμα με κρέας. Οι τρίτες κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής δοκίμασαν τα πιάτα τους, όμως κάτι πήγε στραβά. Το ένα από τα πιάτα του Διονύση είχε μια τεράστια αστοχία, αφού ξέχασε να βγάλει τα κόκαλα από το ψάρι. Αυτός που βρήκε τα κόκκαλα για ακόμη μια φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς. “Δυστυχώς, ο Διονύσης έχει ξεχάσει μία ολόκληρη σειρά”. είπε χαρακτηριστικά, ενώ και οι τρεις κριτές απογοητεύτηκαν από το πιάτο.

Δες το trailer της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η δοκιμασία του τελικού που έγινε μαντάρα- Τα κόκκαλα που βρέθηκαν στο πιάτο φιναλίστ και η αντίδραση των κριτών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα