Ο τζανακόπουλος έσωσε τον χρυσοχοίδη!

11:20 3/6/2021 - Πηγή: Fimotro
Εάν δεν ζητούσε την παραίτησή του σήμερα θα τον είχε αποπέμψει ο πρωθυπουργόςΤο απίστευτο μπάχαλο στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τις αποφάσεις του Μαξίμου

Το στρατηγικό μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και αποτυπώνεται τόσο στην κοινωνία όσο και σε όλες τις δημοσκοπήσεις, επιβεβαιώνει ένα πολιτικό γεγονός το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το fimotro. Προχθές το πρωί, μετά τη νέα

δολοφονία από ανθρώπους του υποκόσμου, ο πρωθυπουργός ήταν έξαλλος και ζητούσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Η μέρα κύλησε με συσκέψεις και συνεχείς εντολές από συνεργάτες του πρωθυπουργού προς τον Μ. Χρυσοχοίδη και τον Κ. Μητσοτάκη να σκέφτεται σοβαρά ακόμα και την αποπομπή του Μ. Χρυσοχοίδη για να εκτονωθεί η κατάσταση. Την επομένη μέρα το πρωί και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε ανακοινώσεις αλλά δεν ζητούσε την παραίτηση του Χρυσοχοίδη, έθεσε θέμα υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Δ. Τζανακόπουλος!

Μιώντας στο Opeν, o γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον Α. Τσίπρα, ζήτησε την «άμεση απομάκρυνση του Μ. Χρυσοχοΐδη ως αποδεδειγμένα πλέον ανίκανου να αντιμετωπίσει την έξαρση της βίας του οργανωμένου εγκλήματος»! Το αποτέλεσμα; Μόλις έμαθε για την συνέντευξη ο Κ. Μητσοτάκης το ξέκοψε οριστικά. Ο Χρυσοχοίδης μένει στο υπουργείο και πρέπει να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, ζήτησε το Μαξίμου.

Fimotro

The post Ο Τζανακόπουλος έσωσε τον Χρυσοχοίδη! appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα