Διάσημες που μας έχουν δείξει περήφανες τα αξύριστα σώματά τους

17:46 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Η κάθε γυναίκα, ο κάθε άνδρας και το κάθε πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη δικαιούται να έχει την εμφάνιση που επιθυμεί. Και δεν μας πέφτει και κανένας λόγος στο πώς θέλει να κυκλοφορεί, να εκφράζεται ή να φωτογραφίζεται κανείς. Αν οι εικόνες με αξύριστα σώματα θεωρείς ότι χαλούν την αισθητική σου, τότε δεν έχεις θέση εδώ. Απ’ την άλλη, εάν υποστηρίζεις το αυτονόητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του, είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεσαι στην παρέα μας!

Μπορεί εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο να έχεις

πάρει διαζύγιο με το ξυραφάκι εδώ και καιρό ή να έχεις επενδύσει σε λέιζερ για να ξεφορτωθείς τρίχες από κάθε μέρος του σώματός σου. Όποια κι αν είναι η δική σου επιλογή, εμείς είμαστε μαζί σου. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη για το τι θα κάνεις με το σώμα σου, όπως και με άλλα πράγματα που αφορούν τη δική σου ζωή.

Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις, να έχεις ή να μην έχεις τρίχες, να κοιμάσαι με άντρες, γυναίκες ή και με τα δύο, να πιστεύεις σε έναν Θεό που σε εκφράζει ή να είσαι άθεος, να έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα, στην Αλβανία ή οπουδήποτε αλλού, να έχεις φέτες κοιλιά ή να λατρεύεις τις καμπύλες σου. Και δεν πρόκειται να σε σχολιάσουμε ποτέ γι’ αυτό. Γιατί μάντεψε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Μήπως να βρίσκαμε άλλους τρόπους να αντιδράσουμε σε όσα μας ενοχλούν;

Με όλο τον ντόρο των ημερών και τις πάμπολες αντιδράσεις που -δικαίως- έχουν ξεσηκωθεί, αποφασίσαμε να θυμηθούμε μερικές διάσημες γυναίκες που έχουν πάρει ή πήραν για κάποιο διάστημα διαζύγιο με το ξυραφάκι-κερί- λέιζερ τους και είναι περήφανες γι’ αυτό.

Αυτές οι γυναίκες όχι απλώς επέλεξαν να έχουν τρίχες στο σώμα τους, αλλά φωτογραφήθηκαν χωρίς να αγχώνονται για τα σχόλια και δεν το έκαναν επειδή “είναι της μόδας”, αλλά επειδή αυτό τους εκφράζει ή εξέφραζε τη συγκεκριμένη περίοδο. Είναι γυναίκες που προσπαθούν να περάσουν σπουδαία μηνύματα, αγάπης και αποδοχής προς το σώμα και τον εαυτό μας, και γι’ αυτό τις εκτιμάμε λίγο παραπάνω.

Διάσημες που μας έχουν δείξει περήφανες τα αξύριστα σώματα τους View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

View this post on Instagram

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα