Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2021)

09:01 3/6/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς

και τον 12ο σας οίκο και ίσως να νιώθετε λίγο κουρασμένοι σήμερα ωστόσο θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα αλλά αποφύγετε παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 11ο σας οίκο και παρόλο που θα ασχοληθείτε με φίλους και ομάδες ίσως να έχετε δυσκολίες σε κάποιες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως έχετε αμφιβολίες για θέματα επαγγελματικά ωστόσο θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα από την εργασία σας..

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες για κάποια σχέδιά σας θα βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο να τα καταφέρετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά μπερδέματα ίσως και με φίλους  και θα έχετε σθένος σε οικογενειακά θέματα αλλά και υποστήριξη.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να επανεξετάσετε κάποια επαγγελματικά σήμερα ή να έχετε κάποιες προτάσεις από παλιούς συνεργάτες ,προσέχετε τις αποφάσεις σας ωστόσο θα έχετε θετικά αποτελέσματα και αποφασιστικότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 6ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας μπορεί και κάποιου προσώπου της οικογένειάς σας αλλά και κάποιοι μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές στην εργασία σας σχετικά με εκκρεμότητες ή κάποια νομικά θέματα αλλά και ίσως για κάποιο ταξίδι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας και θα έχετε επιτυχία σε θέματα με το εξωτερικό ωστόσο προσέχετε τις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέχετε συμφωνίες με συνεργάτες σήμερα ωστόσο ίσως καταφέρετε μέσα από πίεση να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις μέσα στην εργασία σας ωστόσο θα καταφέρετε σήμερα να χειριστείτε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε και παρόλο που θα είστε κάπως αγχωμένοι θα λειτουργήσετε αποτελεσματικά.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες εκκρεμότητες με το σπίτι σας ή την οικογένεια ή θα έχετε επαφές με άτομα της οικογένειάς σας που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/6/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα