Η Kate Middleton θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Meghan και τον Harry

19:56 2/6/2021 - Πηγή: iPop

Οι σχέσεις Kate Middleton και Meghan Markle δεν ξέρουμε αν ήταν και ποτέ καλές, αλλά το σίγουρο είναι ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο περνούν κρίση, όπως συμβαίνει και με τις σχέσεις Harry και William.

Tα δύο αδέρφια φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά μετά από πολύ καιρό στην κηδεία του παππού τους, Πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο.

Με ποια αφορμή θα αποκατασταθούν
οι σχέσεις Kate Middleton και Meghan Markle;

Σύμφωνα τώρα με όσα παρατηρούν οι βασιλικοί… εμπειρογνώμονες, η Kate Middleton φαίνεται πως επιχειρεί να φέρει ξανά κοντά τους δύο αδερφούς και γενικά να φτιάξει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Camilla Tominey, γράφοντας στο The Telegraph, είπε ότι η Kate θέλει πάρα πολύ να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ των Sussexes και των Cambridges -εν μέρει ώστε ο Archie και η αδερφή του να είναι κοντά στα δικά της παιδιά.

Η Tominey γράφει συγκεκριμένα: «Έχοντας μεγαλώσει πολύ κοντά στα αδέλφια της, την Pippa και τον James, η Δούκισσα παραμένει πρόθυμη να αφήσει στην άκρη γεγονότα του παρελθόντος, ακόμα και μετά τη συνέντευξη στην Oprah, προκειμένου τα βασιλικά ξαδέρφια να είναι κοντά».

«Είναι το φυσικό της ένστικτο το να προσπαθήσει να εξομαλύνει τα πράγματα», πρόσθεσε μια άλλη πηγή.

Η Kate μάλιστα φαίνεται πως ήταν το πρώτο άτομο που πλησίασε τον Harry και του μίλησε στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Όσο για την φάση στην οποία είναι ο Harry και ο William… Ενώ τους είδαμε να μιλάνε στην κηδεία του παππού τους, ο Harry δήλωσε στην Oprah ότι βρίσκονται σε μια “απόσταση”.

Λατρεύω τον William. Έχουμε περάσει απ’ την κόλαση μαζί κι έχουμε τόσες κοινές εμπειρίες, αλλά βρισκόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Meghan και τον Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα