Η απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού βρίσκεται εδώ και δε χρειάζεται καθόλου ψήσιμο! Τάρτα μάνγκο για τις πιο ζεστές μέρες

15:46 17/8/2022 - Πηγή: iPop

Αυτή η τάρτα μάνγκο που δε χρειάζεται καθόλου ψήσιμο είναι ιδανική για το καλοκαίρι! Μια μπουκιά περιλαμβάνει όλα όσα έχει να σου προσφέρει η πιο όμορφη εποχή του χρόνου: γλυκύτητα, φρεσκάδα και δροσιά. Αυτή η συνταγή είναι για δύο μερίδες, οπότε κράτησε τη μία για εσένα και μοιράσου την άλλη με έναν φίλο σου!

Mango sticky rice: Μάθε πώς να φτιάχνεις το viral ρύζι με μάνγκο που ξετρέλανε το Φεστιβάλ Coachella

Τάρτα χωρίς ψήσιμο: Τα υλικά που θα χρειαστείς
6 μεγάλα μάνγκο, ξεφλουδισμένα, χωρίς κουκούτσι και χοντροκομμένα220 γρ. τυρί κρέμα410 mL ζαχαρούχο γάλα1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη (14 γρ.), χωρίς γεύση½ φλιτζάνι βραστό νερό (120 mL)250 γρ. κράκερ

Για την επικάλυψη:

1 μεγάλο μάνγκο8 φύλλα φρέσκια μέντα½ φλιτζάνι σαντιγί (120 mL)

Μους μάνγκο στο ποτήρι σου! Όλα τα μυστικά για να φτιάξεις το πιο δροσιστικό γλυκό

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Πρόσθεσε το μάνγκο, το ζαχαρούχο γάλα και το τυρί κρέμα σε ένα μπλέντερ.Σε ένα φλιτζάνι, χτύπα μαζί το βραστό νερό και τη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζελατίνη.Ρίξε το μείγμα ζελατίνης στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακάτεψε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί, περίπου 60 δευτερόλεπτα.Βάλε σε έναν δίσκο τα κράκερ και μοίρασε σε αυτά τη γέμιση. Σκέπασε τον δίσκο και βάλε τον στο ψυγείο για μία νύχτα ή για τουλάχιστον 12 ώρες. Οποιαδήποτε γέμιση έχει απομείνει μπορεί να καταψυχθεί σε σακούλες για να τη χρησιμοποιήσεις για smoothies.Μόλις δέσουν τα κράκερ, χρησιμοποίησε μια σπάτουλα για να απλώσεις το ½ φλιτζάνι σαντιγί πάνω από κάθε κράκερ και μετά διακόσμησέ τα κομμάτια μάνγκο και τα φύλλα μέντας.Κόψε και σέρβιρε αμέσως. Ό,τι περισσέψει μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού βρίσκεται εδώ και δε χρειάζεται καθόλου ψήσιμο! Τάρτα μάνγκο για τις πιο ζεστές μέρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα