Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το prequel των «Hunger Games» είναι εδώ! Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των πρωταγωνιστών μόλις κυκλοφόρησε

20:41 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Ετοιμάσου να επιστρέψεις στο Panem! Περισσότερα από 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία των Hunger Games στους κινηματογράφους, μια ολοκαίνουργια ταινία prequel ετοιμάζεται!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Suzanne Collins του 2019 το The Ballad of Songbirds and Snakes, η επερχόμενη ταινία που ακολουθεί τα Hunger Games,

παρακολουθεί τα βήματα του νεαρού Coriolanus Snow, προτού γίνει πρόεδρος της Panem.

Τα μυθιστορήματα και οι κινηματογραφικές ταινίες της Collins γνώρισαν τεράστια επιτυχία κατά την αρχική τους κυκλοφορία, αφήνοντας τους fans κάτι περισσότερο από ανυπόμονους για αυτό το επόμενο ταξίδι.

Εκτός από τον εκτόξευση της καριέρας των Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson και Liam Hemsworth, οι ταινίες προκάλεσαν χαμό, σπάζοντας ρεκόρ εισιτηρίων από το 2012 έως το 2015, κερδίζοντας περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας έως τα πρόσφατα νέα για το casting, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα ταινία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

The Ballad of Songbirds and Snakes – Υπόθεση:

Το βιβλίο χρησιμεύει ως prequel της σειράς The Hunger Games καθώς ακολουθεί τον νεαρό Coriolanus Snow πριν γίνει ο ισχυρός πρόεδρος στην αρχική τριλογία. Συμβαίνει κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας, όπου ο Snow χρησιμεύει ως μέντορας σε ένα αφιέρωμα που ονομάζεται Lucy Gray Baird για την περιοχή 12.

Σε όλη την ιστορία, βλέπουμε πώς οι Αγώνες Πείνας μεταμορφώθηκαν με τα χρόνια και πώς ο Snow έγινε τελικά ο κακός που βασανίζει την Katniss Everdeen.

Το πρώτο teaser για το prequel των «Hunger Games» μόλις κυκλοφόρησε! Πότε θα δούμε την ταινία;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames)

Ποιο είναι στο cast του The Ballad of Songbirds and Snakes;

Τον Μάιο, το PEOPLE αποκάλυψε ότι ο Tom Blyth πρόκειται να υποδυθεί τον νεαρό Πρόεδρο Coriolanus Snow.

Στις 31 Μαΐου, η Lionsgate αποκάλυψε ότι η σταρ του West Side Story, Rachel Zegler, θα πρωταγωνιστήσει ως Lucy Gray Baird.

Τον Ιούνιο, ανακοινώθηκε ότι ο πρώην ηθοποιός και πραγματικός φίλος του Zegler στο West Side Story, Josh Andrés Rivera, θα πρωταγωνιστούσε ως Sejanus Plinth, ο μέντορας των Hunger Games που γίνεται φίλος με τον νεαρό Coriolanus Snow.

Στις 22 Ιουνίου, η Lionsgate ανακοίνωσε ότι το αστέρι του Euphoria, Hunter Schafer, θα υποδυόταν τον Tigris, τον ξάδερφο του Snow που τελικά θα γίνει στυλίστας των Hunger Games

Άλλα βασικά μέλη του καστ περιλαμβάνουν τη Viola Davis ως Dr. Volumnia Gaul, η οποία υπηρετεί ως Head Gamemaker του 10th Hunger Games. Ο Jason Schwartzman ως Lucretius «Lucky» Flickerman, ο οικοδεσπότης των 10ων Αγώνων Πείνας και πιθανώς μακρινός συγγενής του Caesar Flickerman και ο Peter Dinklage ως Casca Highbottom, ο κοσμήτορας της Ακαδημίας όπου φοιτά ο Snow και ο ακούσιος δημιουργός των Hunger Games.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames)

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του The Ballad of Songbirds and Snakes;

Τον Αύγουστο του 2021, ο πρόεδρος της Lionsgate, Joe Drake, αποκάλυψε ότι η παραγωγή της ταινίας αναμενόταν να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022. Φαίνεται ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει καθώς πολλά μέλη του cast έχουν δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από τα backstages.

Πότε κάνει πρεμιέρα το The Ballad of Songbirds and Snakes;

Κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2022, η Lionsgate ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Μπορείς να δεις το trailer εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το prequel των «Hunger Games» είναι εδώ! Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των πρωταγωνιστών μόλις κυκλοφόρησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, Hunger Games,ola, Hunger Games