«Σας παρακαλούμε συμπεριφερθείτε σα ζώα στην παραλία»: Μία ευγενική υπενθύμιση από την Greenpeace για το καλοκαίρι!

19:12 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Σε μία εντελώς απρόσμενη και ξεχωριστή παράκληση προχώρησε η ελληνική Greenpeace στους ακολούθους της στο Instagram, εν μέσω καλοκαιριού. Γιατί πέρα από τον ήλιο, τι άλλο πρέπει να προσέχουμε όταν επισκεπτόμαστε την παραλία; Τα σκουπίδια, φυσικά!

Πόσο πιο όμορφο από το σκρολάρεις στο Instagram και να βλέπεις δημοσιεύσεις με νόημα, οι οποίες σε παρακινούν

να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος και να προστατέψεις το ένα και μοναδικό σου σπίτι, το περιβάλλον.

Δημοσίευση Greenpeace: Η φωτογραφία που πρέπει να δεις κι εσύ!

Η ελληνική Greenpeace έχει την ίδια άποψη με εμάς και προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη παράκληση, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

«Σας παρακαλούμε συμπεριφερθείτε σα ζώα στην παραλία» είναι το μήνυμα κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Η θάλασσα το καλοκαίρι βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή ζέστης. Βρίσκεται εκεί για να σε δροσίσει και να σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές με την παρέα σου, μη τη μολύνεις, λοιπόν, με τα σκουπίδια σου!

Η φωτογραφία – υπενθύμιση της περιβαλλοντικής οργάνωσης προς τους λουόμενους απεικονίζει μια ακρογιαλιά και μία πινακίδα που γράφει: «Στην παραλία και στη θάλασσα, τα ζώα δεν αφήνουν σκουπίδια. Οι άνθρωποι αφήνουν. Σας παρακαλούμε, συμπεριφερθείτε σαν ζώα». 

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς την παραλία, έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου, έτσι για αλλαγή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greenpeace Greece (@greenpeace_greece)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Σας παρακαλούμε συμπεριφερθείτε σα ζώα στην παραλία»: Μία ευγενική υπενθύμιση από την Greenpeace για το καλοκαίρι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα