Η Kourtney Kardashian μιλά ειλικρινά για τις δυσκολίες της εξωσωματικής και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει

20:00 21/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Kourtney Kardashian ελπίζει πως θα καταφέρει να κάνει ένα μωρό με τον σύντροφό της, Travis Barker. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης, 21/4, της σειράς The Kardashians, μίλησε ειλικρινά στην μητέρα της, Kris Jenner, για κάτι που μας άγγιξε πολύ.

Το μωρό θα είναι το πρώτο του ζευγαριού, καθώς η Kourtney έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην της, Scott Disick, ενώ ο Barker έχει άλλα τρία με δυο διαφορετικές συντρόφους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney

(@kourtneykardash)

Travis Barker: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Kourtney Kardashian;

«Χρειάζεται να κάνω εξωσωματική και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία»: Η Kourtney μιλά για όσα ζει

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως είχαν προγραμματιστεί για την Kourtney, η οποία αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει επιπλοκές στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την φέρει αντιμέτωπη βαριά κατάθλιψη.

«Πηγαίνουν απαίσια», απάντησε σε ερώτηση της μητέρας της για τα ραντεβού στο γιατρό. «Με τον Travis θέλουμε να κάνουμε μωρό οπότε χρειάζεται να κάνω εξωσωματική και δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία. Όλοι λένε “η Kourtney είναι έγκυος, έχει πάρει πολύ βάρος”. Είναι αγένεια να σχολιάζεις τους άλλους όταν δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά περνούν», πρόσθεσε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Όπως εξήγησε, η φαρμακευτική αγωγή την έχει βάλει στην εμμηνόπαυση «και μου δημιούργησε κατάθλιψη». «Νομίζω ότι επειδή είμαι τόσο προσεκτική με τι βάζω στο σώμα μου, έχει την εντελώς αντίθετη αντίδραση και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό αντί να μας βοηθάει», είπε.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν! Ο μυστικός γάμος μετά τα Grammys

Η είδηση ​​προκάλεσε σοκ στην Kris, η οποία είπε στην κόρη της: «Νιώθω ότι δεν σε έχω δει ποτέ πιο ευτυχισμένη, οπότε το θέμα της κατάθλιψης με εκπλήσσει», με την Kourtney να λέει: «Και έχω ό,τι χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Απλώς νιώθω λίγο κάπως. Είμαι φοβερά κυκλοθυμική, σχεδόν παρανοϊκή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Η Kris κατάλαβε απόλυτα τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Kourtney και μοιράστηκε μαζί της τις δικές της εμπειρίες από την απόκτηση παιδιών στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

«Έμεινα έγκυος το 1994 και είχα μια αποβολή και το σώμα μου έκλεισε εντελώς», είπε. «Σταμάτησε να κάνει το οτιδήποτε. Ήμουν κυκλοθυμική, είχα κατάθλιψη και ήμουν πρησμένη, δεν ένιωθα καλά. Όλα όσα μόλις περιέγραψες, τα έχω περάσει κι εγώ».

Σε μια εξομολόγηση, η Kris πρόσθεσε: «Αν και η Kourtney έχει τρία όμορφα παιδιά, δεν σημαίνει ότι δεν την πονάει το γεγονός ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλο ένα μωρό και δυσκολεύεται».

Η Kourtney ήταν σύμφωνη, εξηγώντας ότι ο λόγος που αυτή και ο Barker «το θέλουν τόσο πολύ» είναι επειδή «θέλουμε να φτιάξουμε μία οικογένεια μαζί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της Kourtney Kardashian που την κρατάει σε φόρμα

«Ναι, φυσικά», απάντησε η Kris. «Θέλετε να φέρετε το δικό σας μωρό στη ζωή, τη δική σας αγάπη στον κόσμο. Και οι δύο ξέρετε ακριβώς πώς είναι να έχετε ένα παιδί και πώς να φέρετε ένα παιδί στον κόσμο, και τώρα θέλετε να το κάνετε με την αγάπη της ζωής σας».

«Θα αποκτήσετε ένα όμορφο μωρό, πιθανότατα σε ένα χρόνο από τώρα», πρόσθεσε με σιγουριά. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kourtney Kardashian μιλά ειλικρινά για τις δυσκολίες της εξωσωματικής και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα