Με αυτό το έξυπνο hack θα μειώσεις τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ!

17:01 21/4/2022 - Πηγή: iPop

Με θλίβει και με πονάει στην ψυχή η σπατάλη φαγητού, γι’ αυτό καταβάλλω συνειδητή προσπάθεια να αγοράσω μόνο όσα προϊόντα μπορεί ρεαλιστικά να καταναλώσει η οικογένειά μου μέσα σε μια εβδομάδα περίπου. Και πάλι, όμως, αρκετές είναι οι φορές που έχω πετάξει τρόφιμα τα οποία είχαν ξεχαστεί στο πίσω μέρος του ψυγείου με αποτέλεσμα να χαλάσουν πριν καν προλάβω να τα χρησιμοποιήσω. Και πέρα από όλα αυτά, τα χρήματα μου φεύγουν σαν καπνός όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ! Όμως, βρέθηκε η λύση!

Ένα απλό αλλά εξαιρετικό hack οργάνωσης ψυγείου από την διαιτολόγο Alyssa Miller, τη γυναίκα πίσω από

τον λογαριασμό @nutrition.for.littles στο Instagram, δίνει μια λύση στα παραπάνω προβλήματα και αφορά μόνο ένα δοχείο ψυγείου, «need to use bin», όπως το αποκαλεί και η ίδια.

Το κόλπο για να διατηρήσεις τις φράουλές σου φρέσκες όσες περισσότερες μέρες γίνεται

«Πώς να διατηρώ τα τρόφιμα περισσότερο;» Σου δίνουμε τη λύση! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa | dietitian for littles (@nutrition.for.littles)

Είναι αρκετά απλό το hack, αλλά, όπως υποδηλώνει το όνομα, το συρτάρι προορίζεται για τα αντικείμενα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις σύντομα επειδή πρόκειται να χαλάσουν.

Μην πετάξεις το κουκούτσι απ’ το αβοκάντο: Δες πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις

«Τα πράγματα που επιλεγώ να βάζω συχνά σε αυτό το συρτάρι είναι τα μισά αβοκάντο, ανοιχτά δοχεία με ζωμό κοτόπουλου, μισά σακουλάκια σαλάτας σε συσκευασία, σάλτσα, τυρί κότατζ ή γιαούρτι», είπε η Miller, στη HuffPost. 

Η Miller σκέφτηκε τη συγκεκριμένη ιδέα πριν από μερικά χρόνια αφού στεναχωριόταν κάθε φορά που έβρισκε χαλασμένο φαγητό στο ψυγείο της. Όχι μόνο ήταν σπάταλο, είπε, αλλά μειώνονταν και τα χρήματα στο πορτοφόλι της.

Η μείωση του λογαριασμού του σούπερ μάρκετ και το τέλος στην σπατάλη τροφίμων, έχουν πολλά οφέλη και στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Πέρα από αυτά, όμως, η Miller ανακάλυψε κι άλλο ένα πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο συρτάρι. Τη βοηθά, επίσης, να δώσει απάντηση στην τρομακτική ερώτηση: «Τι θα μαγειρέψω σήμερα;»

Το μυστικό για να διατηρήσεις τα αβοκάντο σου φρέσκα για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται

«Για παράδειγμα, αν έχω ένα μισό χρησιμοποιημένο βάζο σάλτσα στον συρτάρι, διευκολύνει την απόφασή μου να φτιάξω κάτι μεξικάνικο για δείπνο», είπε. «Ή μισο-χρησιμοποιημένο αβοκάντο σημαίνει τοστ με αβοκάντο για πρωινό. Πραγματικά με βοηθάει!»

Μήπως ήρθε η στιγμή να εντάξεις κι εσύ αυτό το hack στη ζωή σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με αυτό το έξυπνο hack θα μειώσεις τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα