Η Kate Winslet επιτέλους παραδέχεται το λάθος της Rose στο φινάλε του Τιτανικού

14:07 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια, από την πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα φινάλε ταινιών, αυτό του Τιτανικού, της επικής ταινίας του James Cmeron με πρωταγωνιστές τους Kate Winslet και Leonardo DiCaprio, όμως τα πράγματα επιτέλους μπαίνουν στη θέση τους.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel Live, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Kate Winslet,

παραδέχτηκε για πρώτη φορά, πως η Rose DeWitt Bukater, ο χαρακτήρας της στην ταινία Τιτανικός, θα μπορούσε να έχει κάνει λιιιιίγο χώρο και για το δύσμοιρο Jack Dawson, στην επίμαχη σκηνή σκηνή που ενώ ο Τιτανικός έχει βυθιστεί και ενώ έχουν γλυτώσει από του Χάρου τα δόντια, η Rose βολεύεται ωραιότατα πάνω σε μια πόρτα που επιπλέει στα παγωμένα νερά του ωκεανού.

O παρουσιαστής της εκπομπής δεν έχασε την ευκαιρία να πει στην Winslet, πως ουσιαστικά, άφησε τον έρωτα της ζωής της να ξεπαγιάσει, ενώ η ίδια έδειξε απόλυτα συγκαταβατική ως προς αυτή την άποψη: Συμφωνώ απόλυτα, έχεις δίκιο! Η πόρτα θα μπορούσε να μας χωρέσει άνετα και τους δύο», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός, προκαλώντας ρίγη ευτυχίας στους fan της ταινίας, οι οποίοι είδαν την άποψη τους έπειτα από σειρά ετών, επιτέλους να δικαιώνεται!

Ορισμένοι από τους πιο σκληροπυρηνικούς μάλιστα, έχουν προβάρει και πιθανές «στάσεις» που θα μπορούσαν να πάρουν οι δυο πρωταγωνιστές, πάνω σε αυτό το αυτοσχέδιο σωσίβιο, που εντέλει έσωσε τη ζωή μόνο της Rose…

H αλήθεια είναι πως επί του θέματος είχε τοποθετηθεί πριν από μερικά χρόνια και ο σκηνοθέτης της ταινίας James Cameron, ο οποίος θέλοντας να σώσει την κατάσταση της απόλυτης κατακραυγής που έζησε, είχε δηλώσει πως » o Jack στην αρχή, της σκηνής, προσπαθεί να ανέβει στην πόρτα, αλλά αυτή βυθίζεται. Δεν ήταν χαζός, προφανώς και δεν ήθελε να πεθάνει! Όμως απλά, επέλεξε να σωθεί η αγαπημένη του Rose, αφού αν ανέβαινε και εκείνος, θα πέθαιναν και οι δυο τους».

Όπως και να έχει, μια αίσθηση δικαίωσης εμείς μια φορά τη λάβαμε! Πέστα Kate!!!!

The post Η Kate Winslet επιτέλους παραδέχεται το λάθος της Rose στο φινάλε του Τιτανικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα