3 κακές συνήθειες που κάνουν τα μαλλιά σου ακόμα πιο λιπαρά

12:54 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, τα μαλλιά σου έχουν αρκετή λιπαρότητα. Όσο και αν τα φροντίζεις αυτά δείχνουν άτονα και φυσικά φαίνονται σαν να είναι μονίμως απεριποίητα. Δεν πάει άλλο! Πρέπει επιτέλους να πάρεις δραστικά μέτρα ή απλά πρέπει να σταματήσεις μερικές από τις κακές συνήθειες που έχεις και επιδεινώνουν την κατάσταση.

Ποιες είναι οι κακές συνήθειες που έχεις και επηρεάζουν τα μαλλιά σου;Δεν τα αφήνεις να ηρεμήσουν: Συνεχώς βάζεις τα χέρια σου και πιάνεις τα μαλλιά σου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις, φαίνεσαι αχτένιστη ενώ παράλληλα η λιπαρότητα ενισχύεται. Δε σου
λέμε πως το κάνεις επίτηδες. Είναι μια κίνηση που κάνεις ασυναίσθητα, αλλά καλό θα ήταν μάλλον να την ξεχάσεις.
Λατρεύεις την υπερβολή: Τα λούζεις συνεχώς. Είναι εξίσου κακό με το να μη τα λούζεις καθόλου. Θα πρέπει να ξέρεις πως το καθημερινό λούσιμο απομακρύνει τα έλαια που υπάρχουν στο τριχωτό της κεφαλής και αλλάζουν επίσης το ph. Αυτό σημαίνει πως τα προβλήματα ξεκινούν.
Από πότε έχεις τη βούρτσα σου; Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή η βούρτσα σου είναι πολύ παλιά ή δεν την έχεις καθαρίσει το τελευταίο διάστημα. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η λιπαρότητα των μαλλιών σου έχει ενισχυθεί οπότε πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα και φυσικά άμεσα.

The post 3 κακές συνήθειες που κάνουν τα μαλλιά σου ακόμα πιο λιπαρά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα