Brexit – Τι σχεδιάζει τελικά ο Ντέιβιντ Κάμερον για την πορεία της χώρας;

13:02 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει κανονικά στο δημοψήφισμα, μέσω του οποίου οι Βρετανοί θα αποφασίσουν για το ψ δηλαδή για το αν θέλουν να παραμείνουν στην ΕΕ.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει στο πρόσφατο δημοσίευμά της η βρετανική Telegraph. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός Πρωθυπουργός, όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, πρόκειται να οδηγήσει τους

Βρετανούς πολίτες στις κάλπες τον Ιούνιο του 2016, προκειμένου να αποφασιστεί η πορεία της Μεγάλης Βρετανίας στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Does David Cameron's EU deal go far enough? https://t.co/YuXbpRs3Zq pic.twitter.com/YCPv3ki2cX

— The Telegraph (@Telegraph) February 2, 2016

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, ο Βρετανός Πρωθυπουργός θεωρεί ικανοποιητική την πρόταση που κατατέθηκε από την ΕΕ, μέσω του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τούσκ και σχεδιάζει να λάβει τη σχετική έγκριση από τους Βρετανούς στην αρχή του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζουμε πως οι εκτενείς συζητήσεις μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει κάποια συμφωνία σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης μεταξύ Ε.Ε. και Βρετανίας, με τον Κάμερον να τονίζει πως συμφωνήθηκε η παράταση των συζητήσεων, πριν δοθεί στην δημοσιότητα το προσχέδιο της συμφωνίας.

The post Brexit – Τι σχεδιάζει τελικά ο Ντέιβιντ Κάμερον για την πορεία της χώρας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα