Η Chrissy Teigen και ο John Legend θρηνούν τον θάνατο του αγαπημένου τους σκύλου Pippa

19:55 16/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο σκύλος του John Legend και της Chrissy Teigen έφυγε απο κόντα τους και συγκινούν με τις αναρτήσεις τους στα social media. Οι stars ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα στο Instagram

την Πέμπτη, τιμώντας το 10χρονο γαλλικό μπουλντόγκ γράφοντας λόγια αγάπης.

«Θα μας λείψει η μικρή μας Pippa. Αυτή η φωτογραφία δείχνει την Pippa χαρούμενη να ζει την καλύτερη ζωή: Σε ταξίδι με τον μπαμπά της, φορώντας μαργαριτάρια», έγραψε ο 42χρονος τραγουδιστής σε μια χαμογελαστή selfie με την Pippa. «Την πήραμε απο το Gainesville, γι ‘αυτό και έκανα την καλύτερη προσπάθεια για μια νότια προφορά κάθε φορά που της μίλαγα», δήλωσε χιουμοριστικά.

Instagram/JohnLegend

«Ήταν έξυπνη, και diva. Μας έδωσε τόση χαρά τα τελευταία 10 χρόνια», είπε ο Legend. «Σε αγαπάμε Pippa!».

Η Chrissy Teigen δημοσίευσε επίσης ένα post προς τιμήν της συντροφιάς τους για τα τελευταία 10 χρόνια. «Η όμορφη μικρή μας Pippa μόλις πέθανε στην αγκαλιά μου πριν λίγη ώρα. Ήταν 10 ετών, και θυμάμαι να την παίρνω από το Gainesville και να βγάζω βίντεο το ταξίδι μας προς το σπίτι», έγραψε η Chrissy. «Την αγαπούσαμε τόσο πολύ. Σε αγαπάμε Pippa».

Instragram/ChrissyTeigen

Ξέρω ότι θα κάνεις την ζωή του Puddy κόλαση εκεί. Σε ευχαριστώ που μας έδωσες ολόκληρη τη ζωή σου

Οι διάσημοι γονείς δύο παιδιών υιοθέτησαν την Pippa το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου το 2011, μαζεύοντας τον σκύλο από έναν κτηνοτρόφο στο Sunshine State. Ήταν το δεύτερο κατοικίδιο που απέκτησαν, μαζί με το μπουλντόγκ του Legend, Puddy, που πέθανε το 2018.

Οι Teigen και Legend θα συνεχίσουν να έχουν κατοικίδια στην οικογένειά τους, καλωσορίζοντας την Penny το γαλλικό μπουλντόγκ, ενώ έχουν ακόμα τον Paul / Pablo το αγγλικό μπουλντόγκ, τον Petey το poodle, τον Sebastian, τον Peanut Butter το χάμστερ, και δύο πτηνά με το όνομα Jasmine και Aladdin.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Chrissy Teigen και ο John Legend θρηνούν τον θάνατο του αγαπημένου τους σκύλου Pippa εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα