Η Sharon Stone έκλεψε τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο της μπλε φόρεμα στις Κάννες

14:01 16/7/2021 - Πηγή: iPop

Η 63χρονη ηθοποιός Sharon Stone έκανε την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Η star έκανε για ακόμα μία φορά ένα fashion statement φορώντας ένα εκθαμβωτικό μπλε φόρεμα και χαρακτηρίστηκε ως πριγκίπισσα με το ρομαντικό της look. Δες παρακάτω την εμφάνση της Sharon Stone στις Κάννες.

Embed from Getty Images

Το εντυπωσιακό

φόρεμα από μπλε τούλι του οίκου μόδας Dolce & Gabbana ήταν στολισμένο με δεκάδες όμορφα σχέδια που μοιάζουν με λουλούδια και η Sharon κέντρισε τα βλέμματα και σε αυτό το red carpet.

Η ίδια ανέβασε τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό της από την εκδήλωση, μία από τις οποίες ήταν μέσα στο  ασανσέρ, μία στο κόκκινο χαλί και μια τρίτη στην οποία ήταν με έναν φίλο της στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Instagram/SharonStone

“This is what dreams are made of”, έγραψε τη φωτογραφία της με το κόκκινο χαλί και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο αφού το φόρεμα της θυμίζει κάτι βγαλμένο από παραμύθι. Καθώς κατέβαινε στο ασανσέρ, έγραψε: “Αναφορά από τις Κάννες”

Οι θαυμαστές της  τρελάθηκαν με το απίστευτο σχέδιο, και άφησαν άπειρα σχόλια όπως: “wow wow wow!!! ή «10/10» !” Άλλοι θαυμαστές βομβάρδισαν με σχόλια τις αναρτήσεις τις, ποστάροντας δεκάδες emoji, που κυμαίνονται από καρδιές έως φλόγες έως ένα που προσπαθεί να απεικονίσει την ποσότητα των λουλουδιών που εμφανίζονται στο φόρεμα της Star.

Δες και άλλες φορές που η superstar του Hollywood “έριξε” τα social media: Η Sharon Stone έχει γενέθλια και “ρίχνει” το Instagram! | Photos

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Sharon Stone έκλεψε τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο της μπλε φόρεμα στις Κάννες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα