Η Amal Clooney δίνει μαθήματα στυλ και εμείς κρατάμε σημειώσεις

16:51 17/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Amal Clooney είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και εμείς δε μπορούμε παρά να παρακολουθήσουμε πως το κάνει! Η Amal Clooney δίνει μαθήματα στυλ και όχι μόνο.. Δε μπορούμε παρά να τη θαυμάζουμε καθώς δεν έχει εμφανιστεί καμία φορά με κάποιο outfit που να μη την κάνει να ξεχωρίζει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Η Amal Clooney δίνει μαθήματα στυλ

Στο Baby

Shower της Meghan Markle, η Amal Clooney επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο στράπλες με ζώνη ίδιου χρώματος ώστε να τονίσει φυσικά τη μέση της και αυτός είναι ο πρώτος κανόνας!

Gotham

Σε δείπνο που φιλοξένησε ο Πρίγκιπας Κάρολος στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ επέλεξε ένα maxi στράπλες φόρεμα λευκό με έξω τον έναν ώμο. Η μονοχρωμία θεωρείται ο δεύτερος κανόνας στον μακρύ κατάλογο του στυλ.

Chris Jackson

Σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο στο Εδιμβούργο εκ μέρους του Ιδρύματος Δικαιοσύνης, η εμφάνιση του γνωστού ζευγαριού είχε τραβήξει τα βλέμματα για μία ακόμα φορά. Η Amal Clooney φόρεσε μία κομψή φόρμα με έναν ώμο, φυσικά τονίζοντας την μέση της με μία ζώνη.

Andrew Milligan – PA Images

Σε μία εμφάνιση στην Έδρα του Ηνωμένου Βασιλείου για μία συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας, φόρεσε ένα μονόχρωμο φόρεμα και επέλεξε μία τσάντα κατάλληλου μεγέθους.

NurPhoto

Σε μία φωτογραφία που την έχει απαθανατίσει στο Μανχάταν η ίδια έχει επιλέξει πάλι μονόχρωμο outfit, λευκό με ραφές στα μανίκια και τον κορμό.

Robert Kamau

Αν μάθαμε κάτι είναι ότι το μονόχρωμο outfit πάντα κερδίζει πόντους όσον αφορά στο στυλ!


Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Amal Clooney δίνει μαθήματα στυλ και εμείς κρατάμε σημειώσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amal Clooney,