Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση

16:38 17/1/2021 - Πηγή: iPop

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια απουσίας όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου , “Έλα Χαμογέλα”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει τη μεγάλη επιστροφή μετά από 10 χρονιά απουσίας από τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου,

“Έλα Χαμογέλα”, η πρόταση ήρθε από το κανάλι του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος επιστρέφει με νέα σειρά, η οποία θα προβληθεί πρώτα μέσα από την ελληνική version του Netflix, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Μέρος της πρωτοποριακής πλατφόρμας όσον αφορά στο περιεχόμενο θα αναλάβει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη νέα του σειρά. Η ιστορία πάνω στην οποία θα πατήσει το σενάριο της νέας σειράς αφορά σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα διαδραματίζεται σε ένα νησί εν μέσω lockdown.

Μετά την προβολή της σειράς στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ANT1 θα προβληθεί και στο κανάλι του ΑΝΤ1 και θα είναι διαθέσιμη για προβολή προς όλους. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να υπογράψει εντός των επόμενων ημερών.

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης την τελευταία του παρουσία στην τηλεοπτική οθόνη είχε κάνει με την σειρά «4» στο Mega, το οποίο είχε σημειώσει και μεγάλη επιτυχία.


Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης,christoforos papakaliatis