Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή σε Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά – Ζητά αποζημίωση 730.000 ευρώ

12:17 26/2/2022 - Πηγή: iPop

Αγωγή κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα και δύο ακόμη συναδέλφων του, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, που τον είχαν κατηγορήσει για κακοποιητική συμπεριφορά. Με την αγωγή του διεκδικεί αποζημίωση ύψους 730.000 ευρώ από τους συναδέλφους του ενώ στρέφεται και κατά του ΣΕΗ και τριών ακόμη μελών του πειθαρχικού του συμβουλίου, ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ από το ΣΕΗ και 50.000 ευρώ από το καθένα

από τα τρία μέλη του.

Η Ζέτα Δούκα μάχεται για ένα πιο δίκαιο νομοθετικό πλαίσιο για τα θύματα κάθε μορφής κακοποίησης

Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή στους τρεις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν για κακοποιητική συμπεριφορά και στο ΣΕΗ

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιμούλης κατηγορεί το ΣΕΗ  για μεροληψία προς το πρόσωπο του, κάνοντας λόγο για σκοπιμότητα και μεθοδευμένη ενέργεια των εναγομένων «να με διαβάλουν, να με εξευτελίσουν, να με εξοντώσουν επαγγελματικά και κυρίως ηθικά, προκειμένου να διασώσουν το αμφίβολο κύρος και να διαφημίσουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη δήθεν αποτελεσματικότητα και εγκυρότητα της πραγματικά αίολης πειθαρχικής διαδικασίας, ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου το ΣΕΗ, προς ίδιον όφελος των εναγομένων και πάντως εις βάρος μου».

Η αγωγή κατά των συναδέλφων του

Στην αγωγή που κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρει: «Όσα κατήγγειλε η ά των εναγομένων σε βάρος μου (σ.σ. η κ. Δούκα) κατά τη διάρκεια της ανωτέρω τηλεοπτικής εκπομπής είναι απολύτως ψευδή, επιπλέον ψευδή είναι και όσα κατέθεσε δια του από 23.2.2021 μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η. όπως ψευδής είναι και η προφορικής της κατάθεση ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η.

»Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, είναι απολύτως συκοφαντικά, ανεπέρειστα, ανυπόστατα και κατασκευασμένα, ψευδολογήματα, γεγονός το οποίο η ά των εναγομένων γνώριζε κατά την στιγμή που κατέθετε, ωστόσο, με πλήρη επίγνωση, εκνόμως το έπραξε» αναφέρει στην αγωγή του, με την οποία διεκδικεί να του καταβάλλουν «αλληλέγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ, ενώ για την ηθική βλάβη ζητά να του καταβάλει η Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, η Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο Ν. Ψαρράς 125.000 ευρώ».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή σε Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά – Ζητά αποζημίωση 730.000 ευρώ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Κιμούλης, Αγωγή, Ζέτα Δούκα Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά – Ζητά, 730 000,giorgos kimoulis, agogi, zeta douka dora chrysikou, niko psarra – zita, 730 000