Το θαύμα της ζωής: Γυναίκα γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο μέσα στο χάος των βομβαρδισμών

11:51 26/2/2022 - Πηγή: iPop

Καθώς οι βόμβες του Πούτιν έπεφταν βροχή στο Κίεβο όλο το βράδυ της Παρασκευής 25/02, ένα μικροσκοπικό θαύμα έλαβε χώρα μέσα στο χάος και την συντριβή. Μια γυναίκα 23 ετών γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο, κάτω από τις πιο δύσκολες και τρομακτικές συνθήκες. Η μικρή Mia δεν είδε το φως της ημέρας όταν ήρθε στον κόσμο αλλά μόνο το σκοτάδι του πολέμου και του καταφυγίου που έγινε ο τόπος γέννησής της.

Πόλεμος στην

Ουκρανία: Μικρό αγόρι παίζει πιάνο για να «σκεπάσει» τους ήχους του πολέμου την ώρα της ρωσικής εισβολής

Φάρος ελπίδας: Γυναίκα γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο

Οι κραυγές της μητέρας της μικρής Mia είχαν ακουστεί από την ουκρανική αστυνομία που είχε σπεύσει να βοηθήσει. O αστυνομικός Mykola χτ είπε ότι τη βοήθησαν να γεννήσει το κοριτσάκι της και έπειτα κάλεσαν ασθενοφόρο που τους μετέφερε και τους δύο στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο παραμένουν και λέγεται ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Η άφιξη του βρέφους χαιρετίστηκε ως θαύμα και η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού με τη μητέρα της στο καταφύγιο μοιάζει με έναν φάρο ελπίδας εν μέσω της πιο σκοτεινής στιγμής για την Ουκρανία.

Η απίστευτη γέννηση αποκαλύφθηκε από την Πρόεδρο της Διάσκεψης για τη Δημοκρατία, Hannah Hopko, η οποία δήλωσε: «Η Μία γεννήθηκε σε καταφύγιο αυτό το βράδυ μέσα σε ένα αγχωτικό περιβάλλον βομβαρδισμών στο Κίεβο. Η μαμά της είναι χαρούμενη μετά από αυτόν τον δύσκολο τοκετό. Όταν ο Πούτιν σκοτώνει Ουκρανούς, καλούμε τις μητέρες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Υπερασπιζόμαστε ζωές και ανθρωπιά».

Πώς μπορώ να προσφέρω βοήθεια στην Ουκρανία;

Facebook

A brave woman gave birth to a baby named Mia, in Kiev Underground! https://t.co/1fm4ZShTsP

— Raphi, Stands With Ukraine (@Raphael_F666) February 26, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το θαύμα της ζωής: Γυναίκα γέννησε σε καταφύγιο στο Κίεβο μέσα στο χάος των βομβαρδισμών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναίκα, Κίεβο,gynaika, kievo