Γιατί κάνεις καλύτερο σεξ το φθινόπωρο;

16:31 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Θεωρείς ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις το καλύτερο σεξ; Ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και η διάθεση του καλοκαιριού ευνοούν τις σεξουαλικές σου επιδόσεις! Κάνεις λάθος! Η εποχή του καλού σεξ δεν είναι το καλοκαίρι αλλά το φθινόπωρο και δε το λέμε εμείς, το επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες που έκαναν σχετικές έρευνες! Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου αποκαλύψουμε όλα όσα μάθαμε και να σου πούμε γιατί πρέπει να κάνεις σεξ το φθινόπωρο.

Σε έρευνα, λοιπόν, που διεξήχθη από επιστήμονες στο Simon Fraser University αποδείχθηκε πως το φθινόπωρο επηρεάζει πολύ την σεξουαλική ζωή του ατόμου και φυσικά την ενισχύει. Πώς γίνεται, όμως, αυτό και τι αλλάζει στον οργανισμό σου και σε κάνει να έχεις καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις;

Την εποχή του φθινοπώρου τα επίπεδα της τεστοστερόνης τα οποία συνδέονται με το σεξ ανεβαίνουν στα ύψη για τους άντρες. Αυτό σχετίζεται με τα πρωτόγονα ένστικτα αναπαραγωγής σύμφωνα με τα οποία το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή διαιώνισης του είδους (όχι του ανθρώπινου αλλά δεν έχει σημασία).

Επίσης, το φθινόπωρο ο οργανισμός σου λόγω της μειωμένης ηλιοφάνειας ηρεμεί και είναι σε θέση να ανταποκριθεί καλύτερα την ώρα της ερωτικής πράξης. Η αλλαγή της θερμοκρασίας σε κάνει να θες περισσότερο μια αγκαλιά. Αναζητάς κάθε μορφή ζεστασιάς και έτσι βάζεις όλη τη φαντασία και το ταμπεραμέντο σου για να γίνει καλύτερο το σεξ.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα παραπάνω. Άλλη μία παρατήρηση των ερευνητών που μας άφησε άφωνους είναι η εξής: Επειδή το φθινόπωρο ξεκινάμε να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες κακάο, αυξάνεται η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Έτσι αναζητούμε το σεξ ως εκτόνωση της ερωτικής διάθεσης η οποία έχει αγγίξει κόκκινα.

Συμβουλή!

Αν θες, λοιπόν, να κάνεις καλύτερο σεξ η εποχή που μπορείς να το απολαύσεις ήρθε! Μην την αφήσεις να φύγει!

The post Γιατί κάνεις καλύτερο σεξ το φθινόπωρο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα