7 έξυπνοι τρόποι να κρύψεις τα αντιαισθητικά πράγματα του σπιτιού σου

14:00 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Καλώδια, μόντεμ, πρίζες, σιδερώστρες… Απαραίτητα και δεδομένα σε κάθε σπίτι, αλλά σίγουρα δεν είναι τα πρώτα που έχεις στο μυαλό σου όταν οραματίζεσαι τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Για να στο πούμε απλά, εκεί που εσύ σκέφτεσαι ο καθρέφτης να μπει εδώ για να κάνει καλό feng shui και να μεγαλώνει το δωμάτιο, πάντα ξεχνάς ότι τελικά την προσοχή θα τραβάνε τα άσχημα καλώδια των συσκευών σου. Αν, όμως, πιάνουν τα χέρια σου, όλα γίνονται. Και αν διαβάζεις iPop. Ακολούθησε

τις οδηγίες μας για να κρύψεις τα αντιαισθητικά πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις στο σπίτι σου.

Πίσω από τον πίνακα

Ένας φτηνός πίνακας είναι η λύση για να κρύψεις ό,τι υπάρχει στον τοίχο σου και σου χαλάει την αισθητική: ένας θερμοστάτης, μια πρίζα που ποτέ δεν χρησιμοποιείς, ένα χαλασμένο διακόπτη για το φως.

Τα δημιουργικά καλώδια

Τα καλώδια μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά στο μάτι. Εμείς σου έχουμε δείξει εδώ πολλές διαφορετικές ιδέες για να τα κρύψεις ή τελοσπάντων να τα καμουφλάρεις αποτελεσματικά.

Το μαγικό συρτάρι

Μαγικό γιατί εμφανίζει την τροφή του σκύλου σου, μόνο όταν τη χρειάζεσαι και δεν σου πιάνει χώρο σε μόνιμη βάση. Βάλε βάση για την τροφή του εντός του τελευταίου συρταριού και έλυσες το πρόβλημα.

Μέσα στα βιβλία

Θυμάσαι την ιδέα που σου δείξαμε εδώ; Μπορείς να την εφαρμόσεις για να κρύψεις το μόντεμ ή ό,τι άλλο σε ενοχλεί στο μάτι. Κράτα μόνο τη ράχη 5-6 βιβλίων, ένα εξώφυλλο και ένα οπισθόφυλλο και κρύψτα στο κενό που αφήνουν.

Πίσω από την πόρτα

Βάλε κρεμάστρες πίσω από την πόρτα και κρέμασε όρθια την σιδερώστρα σου!

Αόρατα καλώδια

Βάλε μεταλλικά πιαστράκια κάτω από το γραφείο σου ή το τραπεζάκι της τηλεόρασης και στερέωσε όλα τα καλώδια.

Το μυστικό κουτί

Αγόρασε ένα καλόγουστο πολυτελές κουτί που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σου, βάλε το μόντεμ σου εντός και άνοιξε τρύπες για να βγαίνουν τα καλώδια.

Tip

Δες εδώ ιδέες για να κρύψεις τα ακριβά ή μεγάλης αξίας πράγματα στο σπίτι σου.

Photos: buzzfeed.com, andreadekker.com

The post 7 έξυπνοι τρόποι να κρύψεις τα αντιαισθητικά πράγματα του σπιτιού σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα