Είναι γεγονός! Αυτή είναι η λίστα με τα trailers για τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022!

17:47 14/2/2022 - Πηγή: iPop

H Κυριακή του Super Bowl είναι μια αδήλωτη παγκόσμια γιορτή. Ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να το παρακολουθήσεις, ξέρεις σίγουρα τι έχει συμβεί. Εννοείται πως κάτι τέτοιο τα στούντιο του Χόλιγουντ το έχουν συνειδητοποιήσει και είναι η τέλεια ευκαιρία για εκείνους για να αρχίσουν να παρουσιάζουν τα trailers για τις μεγαλύτερες ταινίες που θα απολαύσουμε τους επόμενους μήνες. 

Για να σου κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη ζωή, συγκεντρώσαμε τη λίστα με τα καλύτερα trailers ταινιών από το φετινό

Super Bowl

Αυτά είναι τα 5 trailers από τις πιο γνωστές ταινίες του 2022:Ο Doctor Strange στο Multiverse of Madness

Ακολουθώντας τον Spider-Man: No Way Home θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Doctor Strange στο Multiverse of Madness. Αν και υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να εμφανιστούν ορισμένοι χαρακτήρες της Fox και της Sony, καμία από αυτές τις φήμες δεν επιβεβαιώνεται ρητά στο δεύτερο trailer. Αντίθετα, παίρνουμε μια γεύση από τον Rintrah, τον μινώταυρο από μια άλλη διάσταση που έγινε ο μαθητής του Strange στα κόμικς και μια κακιά εκδοχή του Strange, που εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σειρά κινουμένων σχεδίων What If…στο Disney+.

Ιππότης της Σελήνης

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τον Μάιο για να παρακολουθήσεις την επόμενη ιστορία της Marvel. Η Disney+ φέρνει ό,τι προκάλεσε ο Batman στην επόμενη σειρά της, Moon Knight. Αλλά σε αντίθεση με τον Σκοτεινό Ιππότη του Γκόθαμ, ο Στίβεν Γκραντ (Όσκαρ Άιζακ) δεν συνειδητοποιεί καν ότι είναι ο Ιππότης της Σελήνης. Τουλάχιστον όχι στην αρχή. Υπάρχουν περισσότερες από μία προσωπικότητες που κολυμπούν στο κεφάλι του Στίβεν. Και μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε που ο αρχηγός, Άρθουρ Χάροου (Ίθαν Χοκ) λέει στον Στίβεν να αγκαλιάσει το χάος μέσα του. 

Είσαι αληθινός φαν της Marvel; Απόδειξέ το!

Jurassic World: Dominion

Υπήρξε μια εποχή που οι δεινόσαυροι κυβερνούσαν τη Γη. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, ήρθε ξανά η ώρα τους στο Jurassic World: Dominion. Επειδή η τρέχουσα γενιά ηρώων απέτυχε να τους κρατήσει περιορισμένους στο Jurassic World: Fallen Kingdom, οι δεινόσαυροι είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν όπου επιλέξουν και αυτός ο πλανήτης γίνεται γρήγορα και πάλι δικός τους. 

Ο άρχοντας των Δαχτυλιδιών: The Rings of Power

Επιτέλους, πήραμε μία μικρή γεύση από την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Το The Lord of the Rings: The Rings of Power  είναι επίσης ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα σόου της χρονιάς. Αυτό το trailer δεν μας αποκαλύπτει πολλά για την ιστορία. Αλλά τα γραφικά είναι εντυπωσιακά και σε αφήνουν να φανταστείς τις επικές στιγμές που έρχονται. 

NOPE

Η τρίτη ταινία του Τζόρνταν Πιλ, NOPE, θα είναι το επόμενο έργο του στις εξαιρετικά επιτυχημένες ταινίες τρόμου Get Out and Us. Το trailer δεν μας αποκαλύπτει πολλά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε μέχρι τις 22 Ιουλίου, όταν ο Πιλ θα αποκαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστήρια της ταινίας…τουλάχιστον, ελπίζουμε να το κάνει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι γεγονός! Αυτή είναι η λίστα με τα trailers για τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα