Φόρα στα δάχτυλά σου τα παλιά κουταλάκια της γιαγιάς σου

14:50 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις μέσα στο συρτάρι σου ένα παλιό κουταλάκι της γιαγιάς σου. Δυστυχώς δεν έχεις όλο το σετ και έτσι δεν ξέρεις τι να το κάνεις έτσι μόνο του που είναι. Σε καταλαβαίνουμε και επειδή αγαπάμε πολύ τα παλιά αντικείμενα και ειδικότερα τα παλιά μαχαιροπίρουνα θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις ένα πολύ απλό και παράλληλα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από παλιό κουταλάκι για να διακοσμήσεις τα δάχτυλά σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δαχτυλίδι από παλιό κουταλάκι;Ένα παλιό κουταλάκιΠένσαΜια λωρίδα χαρτίΜολύβιΜεταλλικό κοπίδιΠώς θα φτιάξεις το
δαχτυλίδι από παλιό κουταλάκι;Μέτρα τις διαστάσεις του δαχτύλου σου τυλίγοντας τη χάρτινη λωρίδα γύρω γύρω από το δάχτυλό σου.Με το μολύβι σημείωσε πάνω στη χάρτινη λωρίδα πόσο θες να είναι το δαχτυλίδι σου.Μέτρα με οδηγό την χάρτινη λωρίδα και κόψε στις διαστάσεις της το κουταλάκι σου με το κοπίδι.Λύγισε με την πένσα το κομμάτι του κουταλιού που έκοψες και κάνε το ένα στρογγυλό δαχτυλίδι.Φόρα το δαχτυλίδια από παλιό κουταλάκι που έφτιαξες και άσε όσους σε δουν να το θαυμάσουν.Tip!

Αυτό το δαχτυλίδι που μόλις έφτιαξες έγινε από ένα παλιό κουτάλι. Θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν το φτιάξεις ακόμα και με ένα παλιό πιρούνι αφού το μπροστινό μέρος θα κοπεί. Αν πάλι θες αντί για δαχτυλίδι να φτιάξεις ένα βραχιόλι μπορείς να το κάνεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απλά επιλέγοντας ένα μεγάλο κουτάλι και όχι ένα μικρό ή ένα μεγάλο πιρούνι και όχι ένα μικρό αντίστοιχα.

photos:topdreamer.com

The post Φόρα στα δάχτυλά σου τα παλιά κουταλάκια της γιαγιάς σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα