Αυτό το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα σίγουρα το θες για την κουζίνα σου

11:13 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Το σπίτι που μένεις είναι αρκετά παλιό και δεν σου αρέσει. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τρόπους να το διακοσμήσεις χωρίς να χαλάσεις φυσικά πολλά χρήματα για να μπορέσεις να το κάνεις μοντέρνο και ζεστό! Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις όλα όσα θες. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σου δείξουμε τον τρόπο να φτιάξεις ένα φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα το οποίο είναι πολύ μοντέρνο και θα κάνει την κουζίνα σου ή όποιον χώρο εσύ επιλέξεις πιο ιδιαίτερο.

Τι θα χρειαστείς για το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα;Αρκετά μαχαιροπίρουνα
με τρύπα στο επάνω μέρος τουςΜικρά γατζάκια με βίδαΗλεκτρικό τρυπάνιΝτουί που καταλήγει σε μεταλλικό στεφάνιΛάμπαΠώς θα φτιάξεις το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα;Πάνω στο μεταλλικό σου στεφάνι και χωρίς να αφήνεις καθόλου κενά βίδωσε καλά όλα τα μικρά γατζάκια τα οποία συγκρατούνται από την βίδα.Πέρνα από αυτά τα γατζάκια τα μαχαιροπίρουνά σου.Στη συνέχεια στερέωσε στον τοίχο το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα που μόλις έφτιαξες.Βάλε την λάμπα και άναψε το φως να φωτίσει ο χώρος σου και να αντανακλά το σχήμα από τα μαχαιροπίρουνα στους γύρω τοίχους.Tip!

Αν θες το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα να έχει χρώμα και να μην είναι μεταλλικό μπορείς να χρωματίσεις μόνος σου. Πριν κρεμάσεις, λοιπόν, τα μαχαιροπίρουνά σου στο στεφάνι ψέκασέ τα με ένα σπρέι που αντέχει την θερμότητα σε ότι χρώμα εσύ επιθυμείς.

photos: urbancomfort.typepad.com

The post Αυτό το φωτιστικό με μαχαιροπίρουνα σίγουρα το θες για την κουζίνα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα